Καταγγέλλει ο ξενοδόχος Δημήτρης Λαλέλλης

Υπέρβαση εισαγγελικής παραγγελίας

04/07/2015 - 00:53

Πριν από λίγες εβδομάδες, το «Ε» αποκάλυψε την απίθανη δικαστική περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί ο ξενοδόχος Δημήτρης Λαλέλλης με την ασφαλιστική εταιρεία «Ιντερσαλόνικα», η οποία υπόθεση διαρκεί πάνω από πέντε χρόνια.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το «Ε» αποκάλυψε την απίθανη δικαστική περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί ο ξενοδόχος Δημήτρης Λαλέλλης με την ασφαλιστική εταιρεία «Ιντερσαλόνικα», η οποία υπόθεση διαρκεί πάνω από πέντε χρόνια.

Μία ιδιαίτερη πτυχή της υπόθεσης αυτής, όπως καταγγέλλει ο κ. Λαλέλλης, είναι η χορήγηση στην εταιρεία ιατρικών γνωματεύσεων που αφορούν τον ίδιο, πέρα και έξω από τα όσα προβλέπονταν σε εισαγγελική παραγγελία που είχε εκδοθεί το 2009.

Με αυτήν υποδεικνυόταν στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Μυτιλήνης να δοθούν στην εταιρεία μόνο εξωτερικά στοιχεία της όποιας νοσηλείας του κ. Λαλέλλη τηρούνταν από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης κι αυτά σε έντυπη μορφή. Παράλληλα, απαγορευόταν ρητά η πρόσβαση της εταιρείας σε ιατρικές γνωματεύσεις που τον αφορούσαν.

Παρόλα αυτά, κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, η εταιρεία ζήτησε και έλαβε δια του δικηγόρου της από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης σειρά ιατρικών γνωματεύσεων που αφορούσαν τον κ. Λαλέλλη.

Ζητούμενο η εισαγγελική παραγγελία
Όπως αναφέρει ο κ. Λαλέλλης, σε σχετική αίτηση που κατέθεσε προς τον Εισαγγελέα Εφετών Βορείου Αιγαίου, το «Βοστάνειο» Νοσοκομείο επί πενταετία και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μυτιλήνης Αικατερίνης Καραγιαννακίδου και του ίδιου, διαβεβαίωνε ότι η εταιρεία ζήτησε και έλαβε τις προαναφερόμενες γνωματεύσεις, στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας του 2009.

Όμως, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, δεν του έδινε το έγγραφο της εισαγγελικής παραγγελίας. Χρειάστηκε να περάσει μια πενταετία, να γίνει σειρά οχλήσεων και να εκδοθεί άλλη εισαγγελική παραγγελία για να λάβει πρόσφατα την επίμαχη εισαγγελική παραγγελία του 2009.

Τα στοιχεία των ιατρικών γνωματεύσεων που πήρε η ασφαλιστική εταιρεία «Ιντερσαλόνικα», υποστηρίζει ο κ. Λαλέλλης, χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί ένα προκατασκευασμένο κατηγορητήριο σε βάρος του, το οποίο ως στόχο είχε να δείξει πως ο κ. Λαλέλλης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που δε γνωστοποίησε στην ασφαλιστική εταιρεία κατά την υπογραφή των συμβολαίων ασφάλισής του. Κι έτσι η εταιρεία έχει το δικαίωμα να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τα ασφαλιστικά συμβόλαια.

Στην ίδια αίτηση προς τον Εισαγγελέα Εφετών Βορείου Αιγαίου, ο κ. Λαλέλλης σημειώνει πως είναι εκ των ων ουκ άνευ η απάντηση του «Βοστάνειου» ότι δε γνωρίζει τι έγινε το 2009 από τις δικές του υπηρεσίες.

Η συνέχεια στη δικαιοσύνη
Θυμίζουμε πως το «Ε» είχε ζητήσει τη θέση της ασφαλιστικής εταιρείας «Ιντερσαλόνικα» για τη δικαστική διαμάχη με τον κ. Λαλέλλη, ωστόσο η εταιρεία αρκέστηκε να πει μόνο ότι όλα θα κριθούν από τη δικαιοσύνη.

Και από ό,τι φαίνεται, εκεί θα διαδραματιστεί η συνέχεια αυτής της υπόθεσης, που μπορεί, σε πρώτη ματιά, να φαίνεται ένα μεμονωμένο περιστατικό που αφορά έναν συμπολίτη μας, αλλά είναι βέβαιο ότι έχει κοινωνικές προεκτάσεις και κρύβει και αντικρουόμενα συμφέροντα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey