Δήλωση-παρέμβαση του δημάρχου Λέσβου για την εκτόνωση του διχαστικού κλίματος

«Ψυχραιμία και σεβασμό…»

02/07/2015 - 14:16

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και το γεγονός πως είναι σαφές πλέον πως βιώνουμε ένα βγαλμένο από το σκοτεινό παρελθόν μας κλίμα διχασμού ώθησαν το δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό να προβεί σε μία δήλωση, η οποία καλεί τους πολίτες να έχουν ψυχραιμία και σεβασμό στην άποψη του καθενός.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και το γεγονός πως είναι σαφές πλέον πως βιώνουμε ένα βγαλμένο από το σκοτεινό παρελθόν μας κλίμα διχασμού ώθησαν το δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό να προβεί σε μία δήλωση, η οποία καλεί τους πολίτες να έχουν ψυχραιμία και σεβασμό στην άποψη του καθενός:

«Αυτό που προέχει σήμερα είναι να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και να διαφυλάξουμε την κοινωνική ειρήνη και συνοχή.

Οι δικές μου θέσεις είναι γνωστές και διατυπωμένες έγκαιρα, με σαφήνεια και καθαρότητα. Προειδοποίησα, αλλά, δυστυχώς, δεν εισακούσθηκα. Αυτές, όμως, τις κρίσιμες ώρες, της εθνικής επιλογής, δεν έχουν θέση σκοπιμότητες, πολιτικές αντιπαραθέσεις και εκβιασμοί.

Απευθύνω έκκληση για ψυχραιμία και σεβασμό στο δικαίωμα της συνειδητής επιλογής των συμπολιτών μας να κρίνουν, να αξιολογήσουν και να αποφασίσουν ελεύθερα για το καλό της πατρίδας και το μέλλον των παιδιών μας».
Παρών και στο "ναι"

Ας σημειωθεί μάλιστα πως ο δήμαρχος, παρά το ότι εξέφρασε τη θέση του απέναντι στο δημοψήφισμα, συμμετέχοντας και μιλώντας στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του "ΟΧΙ", δήλωσε στο "Ε"ότι πρόκειται να παρευρεθεί και στην σημερινή αντίστοιχη εκδήλωση υπέρ του "ΝΑΙ".

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey