Σε Astra και Aegean

Επιστολές διαμαρτυρίας Μαρινάκη

15/05/2015 - 00:24

Ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, με επιστολές που έστειλε στην Astra Airlines και την Aegean εκφράζει τα παράπονα των κατοίκων του νησιού.

Ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, με επιστολές που έστειλε στην Astra Airlines και την Aegean εκφράζει τα παράπονα των κατοίκων του νησιού.

Ειδικότερα σε επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Astra Airlines Ιωάννη Ζλατάνη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και ζητά την τροποποίηση της ώρας αναχώρησης της πρωινής πτήσης από τη Θεσσαλονίκη προς τη Λήμνο, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας είναι στις 5:10 το πρωί.

Διότι η συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης είναι αποτρεπτική για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει προς Λήμνο, κάτι το οποίο έχει επιπτώσεις στον τουρισμό του νησιού, ενισχύοντας τα ήδη οξυμένα συγκοινωνιακά προβλήματα.

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης ζητά την προσθήκη ενός δρομολογίου τη Δευτέρα, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετούνται όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς το νησί το Σαββατοκύριακο.

Με άλλη επιστολή, που απευθύνεται στην Aegean Airlines, ο Δήμαρχος μεταφέρει τη διαμαρτυρία επαγγελματιών της Λήμνου για την άρνηση της εταιρείας να μεταφέρει εμπορεύματα από τη Λήμνο προς την Αθήνα.

Παράλληλα ζητά από την εταιρεία να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων της, τα οποία είναι ιδιαίτερα υψηλά για όσους δεν μπορούν να προγραμματίσουν εγκαίρως τα ταξίδια τους, με αποτέλεσμα να καθίσταται ακόμη δυσκολότερη ή και σε ορισμένες περιπτώσεις αδύνατη η μετακίνηση των κατοίκων του νησιού από και προς την Αθήνα, ιδιαίτερα μετά τις δυσμενείς εξελίξεις στο ακτοπλοϊκό.

Επίσης ζητεί από την Aegean Airlines να αυξήσει τον αριθμό των δρομολογίων που συνδέουν τη Λήμνο με την Αθήνα, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες μετακίνησης, καθώς ήδη οι πτήσεις της εταιρείας παρουσιάζουν υψηλά επίπεδα πληρότητας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey