Εκδήλωση την Κυριακή από το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τιμούν την παγκόσμια ημέρα ποίησης

27/03/2015 - 16:14

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεών του, το Αναγνωστήριο Αγιάσου διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του - αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεών του, το Αναγνωστήριο Αγιάσου διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του - αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Μετά από την ανάγνωση του μηνύματος της ημέρας, που φέτος γράφτηκε από τον Πολωνό σκηνοθέτη Χριστόφ Βαρλικόφσκι, θα τιμηθούν τρεις ερασιτέχνες ηθοποιοί που βρίσκονται εν ζωή. Μάλιστα, μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου του Αναγνωστηρίου Κλεάνθη Κορομηλά, αυτοί θα είναι τρεις μετανάστες Αγιασώτες. Πρόκειται για τους Ανανία Καραμανλή, που ζει στο Παρίσι, Μιχάλη Χριστοφαρή (Καμπά), που ζει στο Σίδνεϋ, και Χαρίκλεια Ζαλπαρίνη-Σαρέλη, που ζει στη Μελβούρνη.

Για την προσφορά τους στο λαϊκό μας πολιτισμό θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Μ. Κουτσκουδής, ο Παναγιώτης Στ. Σκορδάς και ο Δημοσθένης Σκλεπάρης αντίστοιχα.

Η εκδήλωση θα κλείσει με παράσταση του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου μας, που θα παρουσιάσει το δραματοποιημένο παραμύθι του Αργύρη Χιόνη (από το βιβλίο του «Οριζόντιο ύψος») «Υπήκοοι δίχως βασιλιά».

Συντελεστές της παράστασης είναι οι παρακάτω:

Σκηνοθεσία/διασκευή: Κωνσταντίνος Ματθαίου και παιδική θεατρική ομάδα Αγιάσου. Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ματθαίου. Μάσκες: Ανδρέας Μελάς. Κούκλα βασιλιά ομάδα κουκλοθεάτρου τα πάντα Φι. Παίζουν τα παιδιά: Αθανασία Αλεντά, Μαριάνθη Αλεντά, Μύρτα Ανέμου, Αγγελική Βίγλατζη, Ελισάβετ Καμπά, Σαπφώ Κουντουρέλλη, Παναγιώτα Μπαμπάκου, Νεφέλη Ορφανού, Ζωή Πατσέλη, Παναγιώτης Πατσέλης, Αννίτα Ρουμένοβα, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς και Μπρόκλιν Τζιόκα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey