Στον «αέρα» για δεύτερη φορά η εκδρομή της Γ΄ Τάξης του ΓΕΛ Μύρινας

Μαθητές… «στα κάγκελα»!

20/03/2015 - 15:44

Τρέχουν και δε φτάνουν οι διοργανωτές της πολυήμερης εκδρομής της Γ΄ τάξης του ΓΕΛ Μύρινας, αφού για δεύτερη φορά η όλη προσπάθεια βρίσκεται στον «αέρα».

Τρέχουν και δε φτάνουν οι διοργανωτές της πολυήμερης εκδρομής της Γ΄ τάξης του ΓΕΛ Μύρινας, αφού για δεύτερη φορά η όλη προσπάθεια βρίσκεται στον «αέρα».

Όπως αναφέρθηκε χθες στη Λημνιά ιστοσελίδα «Λήμνος FM 100», χθες αντιπροσωπεία γονέων και παιδιών ζήτησαν και πραγματοποίησαν έκτακτη συνάντηση με το Δήμαρχο Λήμνο, ζητώντας του να κάνει ό, τι είναι δυνατόν, ώστε η εκδρομή να υλοποιηθεί κανονικά.

Ακυρώθηκε μία…
Να σημειώσουμε ότι η όλη διοργάνωση άλλαξε ημερομηνία με νέα αναχώρηση των παιδιών για τις 22 Μαρτίου, μετά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο από τη Μυτιλήνη που είχε αναλάβει τη μεταφορά των μαθητών.

Ο διαγωνισμός ακυρώθηκε και προκηρύχτηκε ξανά, με πρακτορείο της Λήμνου να αναλαμβάνει αυτή τη φορά την όλη διοργάνωση. Το άλλο όμως ταξιδιωτικό πρακτορείο της Λήμνου που είχε υποβάλει πρόταση, θεώρησε πως δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα και προχώρησε σε ένσταση, μπλοκάροντας για κάποια 24ωρα την όλη διαδικασία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η αεροπορική εταιρία να προχωρήσει σε αποδέσμευση των θέσεων του αεροσκάφους για την πτήση Λήμνος - Αθήνα της 22ης Μαρτίου, αφού δεν της είχε αποσταλεί ως την περασμένη Τρίτη το απαραίτητο έγγραφο που θα διασφάλιζε ότι το Λύκειο και το πρακτορείο προχωρούν στη συμφωνία τους.

Χθες όμως το γραφείο της Δευτεροβάθμιας στη Μυτιλήνη απέρριψε την ένσταση του έτερου λημνιού πρακτορείου, ανάβοντας έτσι το πράσινο φως στο Λύκειο της Μύρινας να προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης με το πρακτορείο που είχε αναλάβει την εκδρομή στον επαναληπτικό διαγωνισμό.

Όταν όμως η όλη διαδικασία «ξεπάγωσε», η αεροπορική εταιρία ενημέρωσε τους διοργανωτές πως δεν υπάρχουν θέσεις στην πτήση.

Μετά από όλα τα παραπάνω ευτράπελα παιδιά και γονείς ζητούν να ασκηθεί πίεση στην αεροπορική εταιρία να προχωρήσει σε δρομολόγηση αεροσκάφους μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey