Επίσκεψη του εννεαμελούς Συμβουλίου Νέων στους σπουδαστές των ΙΕΚ Μυτιλήνης

Έπιασε δουλειά το ΤΟΣΥΝ

06/03/2015 - 20:56

Τα δημόσια ΙΕΚ Μυτιλήνης επισκέφτηκε την Πέμπτη το απόγευμα το εννεαμελές Τοπικό Συμβούλιο Νέων, με επικεφαλής την πρόεδρό του, Δέσποινα Βαζλά, στην πρώτη ουσιαστικά επίσημη δράση του από την ημέρα της εκλογής του.

Τα δημόσια ΙΕΚ Μυτιλήνης επισκέφτηκε την Πέμπτη το απόγευμα το εννεαμελές Τοπικό Συμβούλιο Νέων, με επικεφαλής την πρόεδρό του, Δέσποινα Βαζλά, στην πρώτη ουσιαστικά επίσημη δράση του από την ημέρα της εκλογής του.

Οι εκπρόσωποι του θεσμού της νεολαίας, που φιλοδοξεί να βρει απήχηση ανάμεσα στους νέους, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους σπουδαστές των ΙΕΚ για τα προβλήματά τους, αλλά και να τους ενημερώσουν για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το ΤΟΣΥΝ στην κοινωνία και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων, Δέσποινα Βαζλά, στην ομιλία της, υπογραμμίζοντας ότι το ΤΟΣΥΝ συγκροτήθηκε για να έχουν οι νέοι της Λέσβου τη δική τους φωνή στα δρώμενα του Δήμου, αλλά και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάλεσε τους σπουδαστές των ΙΕΚ να εγγραφούν στα μητρώα των νέων του Δήμου και να ενισχύσουν το θεσμό.

Ο αντιπρόεδρος, Νίκος Ιωσηφέλλης, παρουσίασε το πλάνο δράσης του Συμβουλίου και ο γραμματέας, Μιχάλης Κομνηνόγλου, ενημέρωσε τους σπουδαστές για την ενεργή συμμέτοχη των νέων στο Συμβούλιο, αλλά και για την ανάγκη εγγραφής μελών στο μητρώο νέων του Δήμου Λέσβου.

Ερωτηματολόγια και εγγραφές
Στους σπουδαστές παράλληλα μοιράστηκε ερωτηματολόγιο για να βγάλει το ΤΟΣΥΝ Λέσβου τα συμπεράσματά του για τους προβληματισμός των νέων της Λέσβου, με σκοπό να καταρτίσει το υπόλοιπο πλάνο των δράσεών του.

Στο τέλος μοιράστηκε σε όσους ήθελαν το έντυπο εγγραφής στο μητρώων νέων του Δήμου Λέσβου, και οι εγγραφές που έγιναν κρίθηκαν από το Συμβούλιο ικανοποιητικές.

Στην ανακοίνωσή του, το Συμβούλιο μετά την επίσκεψη στα ΙΕΚ τόνισε: «Οι σπουδαστές που βρεθήκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων μας, άκουσαν με προσοχή και στο τέλος μάς χειροκρότησαν δίνοντάς μας την ελπίδα ότι στο μέλλον θα έχουμε τη βοήθεια από αυτούς», προαναγγέλλοντας μάλιστα και άλλες αντίστοιχες επισκέψεις σε χώρους Παιδείας.

Η αντιπροσωπεία τού ΤΟΣΥΝ Λέσβου που επισκέφτηκε τα ΙΕΚ Μυτιλήνης, αποτελούνταν από τους Δέσποινα Βαζλά (πρόεδρος), Νίκο Ιωσηφέλλη (αντιπρόεδρος), Μιχάλη Κομνηνογλου (γραμματέας) και τα μέλη Γεώργιο Στεφάνου (υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας), Δήμητρα Ιππειώτη, Μάριο Δεμερτζή, Μαρία Ταμβακέρα, Δέσποινα Σινάνη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey