Γιατρός μαιευτήρας και στέλεχος της Χρυσής Αυγής ο φερόμενος ως δράστης

Σύλληψη για φακελάκι

28/02/2015 - 18:43

Γνωστός γιατρός της Μυτιλήνης συνελήφθη για παθητική δωροδοκία σήμερα Σάββατο και κατά πληροφορίες πρόκειται να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα στο φύλλο του «Ε» την Τρίτη. 

Γνωστός γιατρός της Μυτιλήνης συνελήφθη για παθητική δωροδοκία σήμερα Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2014 και κατά πληροφορίες πρόκειται να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα στο φύλλο του «Ε» την Τρίτη. 

H είδηση όπως την μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γιατρός Μαιευτικής Κλινικής του Βοστανείου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, συνελήφθη, το μεσημέρι, επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Α.Δ. Λέσβου. 
Σύμφωνα με την καταγγελία ο γιατρός είχε ζητήσει και έλαβε 250 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει τη γέννα της κυοφορούσας συζύγου του καταγγέλλοντος. 
Ο συγκεκριμένος γιατρός στο παρελθόν είχε διατελέσει στέλεχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης καθώς και του κόμματος της Ν.Δ. ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε ενεργοποιηθεί στην Τοπική Οργάνωση Λέσβου της Χρυσής Αυγής. 
Ο συλληφθείς κρατείται και αύριο στο οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey