Έκανε εργασίες συντήρησης στο όχημά του

Τραυματίστηκε ιδιοκτήτης λεωφορείου

06/02/2015 - 23:19

Στο Νοσοκομείο κατέληξε ιδιοκτήτης και οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ Λέσβου, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής εκτελούσε εργασίες συντήρησης στο όχημά του στην περιοχή της Καλλονής.

Στο Νοσοκομείο κατέληξε ιδιοκτήτης και οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ Λέσβου, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής εκτελούσε εργασίες συντήρησης στο όχημά του στην περιοχή της Καλλονής.

Ο τραυματισμός που υπέστη, εντοπίζεται στα δύο δάκτυλα του ενός χεριού, τα οποία υπέστησαν μερικό ακρωτηριασμό. Μόλις άκουσαν τα νέα, αρκετοί συνάδελφοί του έτρεξαν αμέσως στο Νοσοκομείο, μαζί και με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λέσβου, Χρήστο Παράσχου.

Αδιευκρίνιστες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υπέστη ελαφρύ τραυματισμό ο ιδιοκτήτης λεωφορείου από το Μεσότοπο, την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης στο όχημά του. Χθες το πρωί, με ασθενοφόρο τού ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αμέσως μετά τον τραυματισμό του.

Δύο του δάκτυλα ακρωτηριασμένα στο σημείο όπου εδράζονται τα νύχια και ένα αρκετά εκτεταμένο τραύμα κοντά στον αντίχειρα ήταν ο τραυματισμός που προκλήθηκε στον ιδιοκτήτη του λεωφορείου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο παθών πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης στο λεωφορείο και από κάποια αβλεψία του, το χέρι του μπλέχτηκε σε κάποιο κινητό εξάρτημα, πιθανόν της μηχανής.

«Είναι ένας από τους πιο έμπειρους οδηγούς μας και πολύ προσεκτικός στη δουλειά του», δήλωσε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Χρήστος Παράσχου, ο οποίος βρέθηκε από τις πρώτες στιγμές στο πλάι του τραυματία λεωφορειούχου στο Νοσοκομείο, μαζί με άλλους συναδέλφους του.

Ο κ. Παράσχου συμπλήρωσε: «Δε γνωρίζουμε το πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα, αλλά είναι σύνηθες οι οδηγοί και οι ιδιοκτήτες να πραγματοποιούν ελέγχους και εργασίες συντήρησης ρουτίνας στα οχήματά τους. Το πιθανότερο είναι κάποια αβλεψία ή άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ευτυχώς ο τραυματισμός είναι ελαφρύς».

Ο τραυματίας οδηγός παρέμενε στο Νοσοκομείο μέχρι χθες αργά το απόγευμα και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey