Αιτήσεις στην «Αγκαλιά»

Μηνιαία βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες

30/01/2015 - 16:22

Πρόγραμμα παροχής μηνιαίας βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες και απόρους «τρέχει» η μη κυβερνητική οργάνωση «Αγκαλιά», που καλεί τους άμεσα ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή.

Πρόγραμμα παροχής μηνιαίας βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες και απόρους «τρέχει» η μη κυβερνητική οργάνωση «Αγκαλιά», που καλεί τους άμεσα ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή.

Όσοι επιλεγούν στο πρόγραμμα, εφόσον πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια, θα λαμβάνουν μηνιαία βοήθεια σε τρόφιμα, σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομιστούν, είναι αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (θα συμπληρώνεται στα γραφεία της «Αγκαλιάς»), Εκκαθαριστικό Φορολογίας Οικονομικού Έτους 2014 μέχρι 6.000 ευρώ (συν 1.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειας) και πιστοποίηση διεύθυνσης κατοικίας με αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ ή ΔΕΥΑΛ ή τηλεφωνίας ή συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας.

Αν πρόκειται για αλλοδαπό, πρόσφυγα ή οικονομικό μετανάστη, απαιτείται αντίγραφο άδειας παραμονής. Επίσης, στα δικαιολογητικά περιλαμβάνεται η πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και πιστοποιητικό αναπηρίας σε ισχύ από αρμόδια επιτροπή (για αναπηρία άνω του 67%).

Εξ αιτίας της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα, η Μ.Κ.Ο. «Αγκαλιά» διατηρεί το δικαίωμα ιεραρχικής επιλογής με βάση τα παραπάνω κριτήρια. Επίσης, η τελική απόφαση για συμμετοχή ή μη στο πρόγραμμα, καθώς και η κοινοποίησή της, παραμένει στη δικαιοδοσία της Μ.Κ.Ο..

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίζονται στα γραφεία της «Αγκαλιάς» (δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής) τις μέρες Σάββατο 31 Ιανουαρίου και Κυριακή 1η Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και Δευτέρα 2 και Τρίτη 3 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τη 1 το μεσημέρι.

Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6945-936856 (παπα-Στρατής Δήμου).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey