Οκτώ εκπρόσωποι στην ΠΟΕΔΗΝ

30/01/2015 - 14:53

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ.

Οι εργαζόμενοι που ψήφισαν, ήταν συνολικά 376 από τους 451 εγγεγραμμένους και σύμφωνα με το μέτρο, εξέλεξαν οκτώ αντιπροσώπους στο 14ο Τακτικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ, που διοργανώνεται στις 9, 10 και 11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.
 
Πρώτη δύναμη με πέντε αντιπροσώπους και 219 ψήφους αναδείχτηκε η «Αδέσμευτη Κίνηση εργαζομένων», στην οποία εντάχθηκε η μέχρι πρότινος «Αυτόνομη Παρέμβαση».


Ο Στρ. Κλεάνθης

Οι εκπρόσωποι της παράταξης που εξελέγησαν, είναι οι Φώντας Αυγερινός με 148 ψήφους, Κώστας Κουτσοβίλης με 95, Παρασκευή Τρίχου με 88, Ευστράτιος Σαμαράς με 80 και Δημήτρης Κατώγιας με 79.

Από τη «Νέα Ενωτική Κίνηση» εκλέχτηκαν τρεις εκπρόσωποι της παράταξης, με συνολικά 113 ψήφους που διαμοιράστηκαν στο Στρατή Κλεάνθη, το Νικόλαο Πετρά και τον Κωνσταντίνο Λημναίο.

Με 24 ψήφους δεν κατόρθωσε να εκλέξει αντιπρόσωπο η «Αριστερή Συσπείρωση Υγειονομικών».

Ο Φώντας Αυγερινός ανέφερε στο «Ε» για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου που μας στήριξαν, αλλά και όλους που συμμετείχαν στις εκλογές, οι οποίες παρουσίασαν μεγάλη προσέλευση.


Ο Φ. Αυγερινός

Θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Θα δώσουμε μάχη και στο Συνέδριο θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας».

Ο Στρατής Κλεάνθης δήλωσε: «Με δύο παρατάξεις ενωμένες απέναντί μας, με πρόσφατο το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών που συνδέθηκε με αυτό των δικών μας, με μειωμένο το εκλογικό σώμα κατά 25 άτομα σε σχέση με πέρυσι, η «Νέα Ενωτική Κίνηση» κράτησε τις δυνάμεις της χάριν της σταθερής πορείας και έντιμης σχέσης μαζί σας -θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για μια ακόμα φορά και να υποσχεθούμε μη διάψευση των προσδοκιών τους από εμάς.

Επίσης παίρνει σάρκα και οστά το μεγάλο όραμα που είχαμε δημιουργώντας αυτή την παράταξη, την ανάδειξη νέων, ελπιδοφόρων στελεχών, που εδραιώνονται και θα πρωταγωνιστήσουν αύριο στα κοινά του Νοσοκομείου μας!»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey