Ο Κότσαλης στον Άι-Στράτη

23/01/2015 - 15:24

Στον Άι-Στράτη βρέθηκε αντιπροσωπεία τού ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Κότσαλη, την Τετάρτη το απόγευμα.

Στον Άι-Στράτη βρέθηκε αντιπροσωπεία τού ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Κότσαλη, την Τετάρτη το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του κόμματος, ο Άι-Στράτης είναι η απάντηση στις φωνές που λένε πως τα μικρά νησιά πρέπει να εγκαταλειφθούν γιατί αποτελούν βάρος στον κρατικό προϋπολογισμό, σε αυτές τις φωνές που θεωρούν την ανθρώπινη ζωή, τον πολιτισμό και την ιστορία περιττή δαπάνη, διότι δεν τους αποφέρει κανένα κέρδος.
Είναι το παράδειγμα των ιδιαίτερων προβλημάτων που δημιουργεί η νησιωτικότητα.
«Δε θέλω να πω τίποτα για τις εκλογές σήμερα», δήλωσε ο κ. Κότσαλης συγκινημένος και προσέθεσε: «Εδώ ο πατέρας μου πέρασε δύσκολες μέρες.

Οι Αγιοστρατίτες που κουβαλούν αυτές τις μνήμες, έχουν πεισθεί ότι μια νέα εποχή αρχίζει για την πατρίδα μας».
Εξ άλλου, ο Γιώργος Κότσαλης καλεί σε διαδικτυακή συζήτηση την Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 10:00 το βράδυ. Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται στους νέους, τις γυναίκες και τους εργαζομένους με τους οποίους δεν κατάφερε να συναντηθεί την προεκλογική περίοδο.

Ο δρόμος για την Ηφαιστία
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου απαντώντας σε Δελτίου Τύπου του υποψήφιου βουλευτή τής Ν.Δ. Χαράλαμπου Αθανασίου για το δρόμο προς την Ηφαιστία, δηλώνει πως παραμένει σε άθλια κατάσταση επί δεκαετίες. Οι ευθύνες για αυτό βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο όσους μέχρι σήμερα είχαν τις θεσμικές ευθύνες (κυβέρνηση και Περιφέρεια). Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να επιλύσει το πρόβλημα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey