Βρέθηκαν και επεστράφησαν 16.380 ευρώ από τα κλεμμένα στο πρατήριο υγρών καυσίμων

Πιάστηκε ο «ποντικός»

31/12/2014 - 15:22

Στη σύλληψη 48χρονου ο οποίος ευθύνεται για την κλοπή των 17.000 ευρώ από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μυτιλήνη την Κυριακή το μεσημέρι, προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Στη σύλληψη 48χρονου ο οποίος ευθύνεται για την κλοπή των 17.000 ευρώ από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μυτιλήνη την Κυριακή το μεσημέρι, προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Εντοπίστηκε το ποσό των 16.380 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και παραδόθηκε στον κάτοχό του. Χθες ο 48χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρατηρίου υγρών καυσίμων που κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη, οδήγησε αμέσως τους αστυνομικούς στα ίχνη του 48χρονου. Από το μεσημέρι της Κυριακής σχεδόν ολόκληρη η δύναμη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό αναζητώντας το σεσημασμένο διαρρήκτη.

Η επιχείρηση επικεντρώθηκε στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας, όπου βρίσκεται το σπίτι του συλληφθέντος, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι συχνάζει.

Χθες το μεσημέρι τελικά, ο 48χρονος εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του και αρχικά προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Ύστερα από λίγο ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει το χρηματικό ποσό. Επίσης σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε επάνω του μικροποσότητα ινδικής κάνναβης.

Με παρελθόν
Ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν αρκετές φορές τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις κλοπών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως από την περιγραφή και μόνο του πρατηριούχου σχετικά με τον τρόπο δράσης του, οι υποψίες έπεσαν αμέσως πάνω στο 48χρονο και επιβεβαιώθηκαν από το βίντεο του κλειστού κυκλώματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ακόμα, τη δύσκολη θέση του πρατηριούχου, αφού τα λεφτά προορίζονταν για την αποπληρωμή των υποχρεώσεών του προς προμηθευτές. Ως προτεραιότητα των αστυνομικών, πέρα από τη σύλληψη του δράστη, μπήκε και ο εντοπισμός των χρημάτων, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να δράσουν ταχύτατα.

Τελικά η θρασύτατη κλοπή με μία από τις μεγαλύτερες λείες που έχουν καταγραφεί για φέτος, εξιχνιάστηκε και το ποσό σχεδόν στο σύνολό του επεστράφη στον κάτοχό του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey