Απλήρωτοι 142 παραγωγοί σε Λέσβο και Λήμνο

Πληρώνονται 2,9 εκατ. ευρώ σε 846 βιοκαλλιεργητές

23/12/2014 - 16:09

Το ποσό των 2,9 εκατ. ευρώ θα δοθεί τις επόμενες ημέρες σε 846 βιοκαλλιεργητές της Λέσβου και της Λήμνου που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Βιολογική γεωργία-νέα ένταξης».

Το ποσό των 2,9 εκατ. ευρώ θα δοθεί τις επόμενες ημέρες σε 846 βιοκαλλιεργητές της Λέσβου και της Λήμνου που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Βιολογική γεωργία-νέα ένταξης».

Οι λίστες έχουν σταλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να τους πληρώσει τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η καταβολή των επιδοτήσεων αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του χρόνου. Παράλληλα, υπάρχουν άλλοι 142 απορριπτόμενοι στις λίστες που αναρτήθηκαν χθες στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, περίπου 50 παραγωγοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις βεβαιώσεις που τους έδωσε ο οργανισμός που τους πιστοποίησε. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με το μηχανογραφικό σύστημα.

Οι απορριπτόμενοι παραγωγοί και όσοι υπέστησαν περικοπές θα πρέπει να υποβάλλουν ενστάσεις ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2014 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας.

Οι ενστάσεις θα συνταχθούν από τα μελετητικά γραφεία με τα οποία συνεργάζονται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί.

Εν τω μεταξύ ως χθες, στις 3.00 το απόγευμα, δεν είχε ανακοινωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή της δεύτερης δόσης της ενιαίας ενίσχυσης στους παραγωγούς.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η καταληκτική ημερομηνία για πληρωμή της επιδότησης είναι η 23 Δεκεμβρίου. Κατά συνέπεια, σήμερα αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση από τον οργανισμό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey