Κρεοπωλείο Λαμπέλλη στην Κλειώ, και τώρα στο Ακρωτήρι

Από την παραδοσιακή φάρμα, στο πιάτο σας

18/12/2014 - 14:37

Η οικογένεια Λαμπέλλη συνεχίζει την παράδοση δεκαετιών στο χώρο του κρέατος. Συντηρώντας φάρμα στην περιοχή της Κλειούς, φροντίζει τα κρεοπωλεία της να εφοδιάζονται πάντα με διαλεγμένα κρέατα παραγωγής της και πάντα φρέσκα.

Η οικογένεια Λαμπέλλη συνεχίζει την παράδοση δεκαετιών στο χώρο του κρέατος. Συντηρώντας φάρμα στην περιοχή της Κλειούς, φροντίζει τα κρεοπωλεία της να εφοδιάζονται πάντα με διαλεγμένα κρέατα παραγωγής της και πάντα φρέσκα.

Εκτός από το κατάστημα στην Κλειώ, προσφάτως η οικογένεια Λαμπέλλη άνοιξε ένα ακόμα, στην περιοχή του Ακρωτηρίου, το οποίο σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να αποκτήσει τη δική του πιστή πελατεία.

Το μυστικό της οικογένειας Λαμπέλλη κρύβεται στην Κλειώ και περνά από γενιά σε γενιά. Πρόκειται φυσικά για την παραδοσιακή φάρμα όπου όλα γίνονται με φυσικό τρόπο και τα ζώα μεγαλώνουν στη φύση και όχι έγκλειστα σε εγκαταστάσεις.

Οι έτοιμες ζωοτροφές χρησιμοποιούνται ελάχιστα και η βόσκηση είναι η διαδικασία που εφαρμόζεται για το μεγάλωμα των ζώων. Στη φάρμα εκτρέφονται βοοειδή, χοιρινά και αιγοπρόβατα, με την προσωπική φροντίδα των μελών της οικογένειας. Όλα γίνονται με σεβασμό στην παράδοση και προσοχή στην ποιότητα.



Χωρίς μεσάζοντες
Από τη φάρμα τα ζώα οδηγούνται σε πιστοποιημένα σφαγεία και από εκεί, στα κρεοπωλεία της οικογένειας.

«Η ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα και η προσοχή στο κόψιμο κάθε κομματιού κρέατος είναι για μας απαράβατοι κανόνες», εξηγεί η Ελένη Λαμπέλλη, υπεύθυνη για το κατάστημα στο Ακρωτήρι. Κάθε κομμάτι κρέατος διαλέγεται και κόβεται με μεγάλη προσοχή πριν φτάσει στη βιτρίνα.

Στο κρεοπωλείο Λαμπέλλη στο Ακρωτήρι, εκτός από μια μεγάλη ποικιλία ντόπιων κρεάτων, θα βρει κανείς και εξαιρετικά μπιφτέκια και παραδοσιακά λουκάνικα. «Τα φτιάχνουμε εμείς μόνο με δικά μας κρέατα, με τις συνταγές που μας έμαθαν οι γονείς και οι παππούδες μας», μας είπε η Ελένη Λαμπέλλη, τονίζοντας πως σε ποιότητα, γεύση, αλλά και τιμή, είναι πραγματικά ασυναγώνιστα.

Ακόμα θα βρείτε αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής και πλούσια ποικιλία από παραδοσιακά ντόπια τυροκομικά προϊόντα.



Σαν από παλιά…
Το νέο κατάστημα της οικογένειας Λαμπέλλη στο Ακρωτήρι βασίζεται στη φιλοσοφία του συνοικιακού κρεοπωλείου, πράγμα στο οποίο η οικογένεια έχει τεράστια πείρα. «Τους πελάτες τούς βλέπουμε σα δικούς μας ανθρώπους μετά από τόσο χρόνια.

Είμαστε σχεδόν καθημερινά στο τραπέζι τους και μας εμπιστεύονται. Φροντίζουμε πάντα την εμπιστοσύνη αυτή να την επιβεβαιώνουμε και ποτέ δε θα βάλουμε το κέρδος πάνω από την ποιότητα», τόνισε η κ. Λαμπέλλη.

 

Τώρα και στο σπίτι σας

Το κρεοπωλείο Λαμπέλλη, εκτός από τις αγορές σας στο σύγχρονο κατάστημά του στην περιοχή του Ακρωτηρίου, σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα κρέατα που επιθυμείτε και να σας τα παραδώσει στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
Κρεοπωλείο Λαμπέλλη στο Ακρωτήρι. Τηλέφωνο: 22510 46955

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey