Προβολή ταινίας στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου

«Μέσα από τις φλόγες»

22/11/2014 - 15:58

Σήμερα, στις 20:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μολύβου, προβάλλεται η ταινία «Μέσα από τις φλόγες» του Ντενίς Βλινέβ, σε μία επιλογή της Κινηματογραφικής Ομάδας Μήθυμνας.

Σήμερα, στις 20:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μολύβου, προβάλλεται η ταινία «Μέσα από τις φλόγες» του Ντενίς Βλινέβ, σε μία επιλογή της Κινηματογραφικής Ομάδας Μήθυμνας.

Η είσοδος για τον κόσμο θα είναι ελεύθερη, ενώ η ταινία είναι βραβευμένη με όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 2011. Σ’ αυτήν πρωταγωνιστούν οι Λούμπνα Αζαμπάλ, Μελίσα Ντεσορμό-Πουλέν, Μαξίμ Γκοντέτ και Ρεμί Ζιράρντ.

Υπόθεση
Όταν ο συμβολαιογράφος Λέμπελ (Ρεμί Ζιράρντ) διαβάζει στη Ζαν (Μελίσσα Ντεσορμώ-Πουλέν) και στο Σιμόν (Μαξίμ Γκοντέτ) τη διαθήκη της μητέρας τους Νάουαλ (Λούμπνα Αζαμπάλ), τα δίδυμα αδέλφια έκπληκτα παίρνουν τους φακέλους που άφησε εκείνη, έναν για τον πατέρα τους, που πιστεύανε ότι ήταν νεκρός, κι έναν για τον αδερφό τους, του οποίου την ύπαρξη δε γνωρίζανε.

Σ’ αυτήν την αινιγματική κληρονομιά, η Ζαν πιστεύει ότι θα βρει την απάντηση για την ανεξήγητη σιωπή της μητέρας της τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της. Αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή για να αναζητήσει την ιστορία της οικογένειάς της, για την οποία φαίνεται ότι δε γνωρίζει τίποτα.

Ο Σιμόν δε συγκινείται από τα μεταθανάτια παιχνίδια που παίζει η μητέρα του, αλλά η αγάπη για την αδερφή του είναι πολύ δυνατή. Έτσι, σύντομα θα την ακολουθήσει για να ανακαλύψουν την αλήθεια για τη Νάουαλ, μια γυναίκα πολύ διαφορετική από εκείνη που γνώριζαν ως μητέρα τους.

Με τη βοήθεια του Λέμπελ, τα δίδυμα αδέλφια ενώνουν τα κομμάτια της ιστορίας της γυναίκας που τους έφερε στον κόσμο, ανακαλύπτοντας την τραγική της μοίρα, σημαδεμένη από τον πόλεμο και το μίσος, αλλά και τη γενναιότητα μιας εξαιρετικής γυναίκας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey