Άγιο είχαν μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου

Ατύχημα με ταξί που μετέφερε παιδιά

21/11/2014 - 15:18

Χθες το μεσημέρι, το ταξί ξεκίνησε από το Μουσικό Γυμνάσιο με τους τρεις μαθητές για το καθημερινό τους δρομολόγιο επιστροφής. Προορισμός η Καλλονή και τα γύρω χωριά, όπου διαμένουν τα παιδιά.

Χθες το μεσημέρι, το ταξί ξεκίνησε από το Μουσικό Γυμνάσιο με τους τρεις μαθητές για το καθημερινό τους δρομολόγιο επιστροφής. Προορισμός η Καλλονή και τα γύρω χωριά, όπου διαμένουν τα παιδιά.
 
Στον επαρχιακό δρόμο Μυτιλήνης-Καλλονής, περίπου 50 μέτρα πριν από τη διασταύρωση με το δρόμο προς Αγιάσο, την πορεία του ταξί ανέκοψε αγροτικό αυτοκίνητο που εισήλθε στο δρόμο από πάροδο. Ο οδηγός του ταξί δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταχύτητα με την οποία κινείτο το ταξί δεν ήταν μεγάλη.

Αξιόπιστες πηγές μάλιστα κάνουν λόγο για έναν προσεκτικό οδηγό που ποτέ δεν ξεπερνούσε τα όρια ταχύτητας κατά τη διάρκεια των δρομολογίων με τα παιδιά. Η σύγκρουση, ωστόσο, ήταν σφοδρότατη, με το ταξί να συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το αγροτικό αυτοκίνητο. Ο μαθητής που καθόταν στο μπροστινό κάθισμα είναι ο πιο σοβαρά χτυπημένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου αμέσως υπεβλήθη σε εξετάσεις.

Η κατάσταση της υγείας του δεν αποπνέει ανησυχία και τοποθετήθηκε νάρθηκας στο ένα του πόδι, στο οποίο διαγνώστηκε κάταγμα.

Οι άλλοι δύο μαθητές υπέστησαν τραυματισμούς στο πρόσωπο. Ο ένας από τους δύο φέρεται να έχει κάποια σπασμένα δόντια. Χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς είναι και οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ενώ δεν έγινε γνωστό αν υπήρχαν συνεπιβάτες στο αγροτικό αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί ένα από τα σημεία καρμανιόλες του νησιού. Ιδιαίτερα, μετά τις βελτιώσεις που έγιναν στο δρόμο, είναι εύκολο να ξεγελαστεί κάποιος και να αναπτύξει ταχύτητα. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, στη συγκεκριμένη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το ποια κατάληξη θα είχε η σύγκρουση.

Καρμανιόλα, επίσης, κάνουν το συγκεκριμένο κομμάτι του οδικού δικτύου και οι αρκετοί κάθετοι πάροδοι που οδηγούν σε επιχειρήσεις και σε κτήματα.

Μάλιστα, στα σημεία όπου ο δρόμος έχει καμπές, η ορατότητα όσων βγαίνουν από τις παρόδους αυτές είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Τα αίτια του συγκεκριμένου ατυχήματος θα προκύψουν από την ανακριτική διαδικασία της τροχαίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey