Ανανεωμένη ιστοσελίδα για το Δήμο Λέσβου

18/11/2014 - 22:53

Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του ο νέος διαδικτυακός τόπος του Δήμου Λέσβου, ο οποίος λειτουργεί στην διεύθυνση www.mytilene.gr. Μια ριζικά ανανεωμένη ιστοσελίδα με νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες καθώς και πληθώρα πληροφοριών που αφορούν το νησί της Λέσβου. Ημερολόγιο εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, ανανεωμένος διαδραστικός τουριστικός οδηγός, φωτογραφικό υλικό από όλη τη Λέσβο, πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία του Δήμου καθώς και ενημέρωση για θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες, είναι μερικές από τις πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς στο σύγχρονο ιστότοπο του Δήμου Λέσβου. Το υλικό του site ανανεώνεται συνεχώς και προστίθενται καθημερινά νέες πληροφορίες ώστε να παραμένει ενημερωμένο και στη διάθεση του επισκέπτη.

Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του ο νέος διαδικτυακός τόπος του Δήμου Λέσβου, ο οποίος λειτουργεί στην διεύθυνση www.mytilene.gr. Μια ριζικά ανανεωμένη ιστοσελίδα με νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες καθώς και πληθώρα πληροφοριών που αφορούν το νησί της Λέσβου. Ημερολόγιο εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, ανανεωμένος διαδραστικός τουριστικός οδηγός, φωτογραφικό υλικό από όλη τη Λέσβο, πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία του Δήμου καθώς και ενημέρωση για θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες, είναι μερικές από τις πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς στο σύγχρονο ιστότοπο του Δήμου Λέσβου. Το υλικό του site ανανεώνεται συνεχώς και προστίθενται καθημερινά νέες πληροφορίες ώστε να παραμένει ενημερωμένο και στη διάθεση του επισκέπτη.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική υπηρεσία του διαδραστικού χάρτη μέσα από τον οποίο οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα άπτεται της αρμοδιότητας του Δήμου και να κάνουν τις προτάσεις τους, βλέποντας την εξέλιξη του αιτήματός τους σε πραγματικό χρόνο.

Για το νέο ιστότοπο του Δήμου Λέσβου ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός δήλωσε τα εξής : “Εργαζόμαστε καθημερινά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου μας και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις νέες δυνατότητες και την προοπτική που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα το διαδίκτυο. Με τη δημιουργία αυτού του ιστότοπου, θέτουμε τις δυνατότητες αυτές στην υπηρεσία των συμπολιτών μας και βελτιώνουμε την προβολή και την παρουσία του Δήμου μας στο διαδίκτυο.”

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey