Λύση εκ των ενόντων για το Σπ. Γαληνό, στην προεδρία του νομικού προσώπου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου

Ταμβακέλλης ο νέος πρόεδρος

14/11/2014 - 14:33

Εκ των ενόντων καλύπτει ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, το προσωρινό κενό που δημιουργήθηκε στη σύνθεση της δημοτικής αρχής από την παραίτηση από τις αρχές του μήνα του Παναγιώτη Αλβανόπουλου, δίνοντας τα «ηνία» του νομικού προσώπου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου στο Μιχάλη Ταμβακέλλη.

Εκ των ενόντων καλύπτει ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, το προσωρινό κενό που δημιουργήθηκε στη σύνθεση της δημοτικής αρχής από την παραίτηση από τις αρχές του μήνα του Παναγιώτη Αλβανόπουλου, δίνοντας τα «ηνία» του νομικού προσώπου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου στο Μιχάλη Ταμβακέλλη.

Ο μέχρι πρότινος, λοιπόν, πρόεδρος της Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης του νομικού προσώπου θα αντικαταστήσει το Νίκο Καρασάββα, που μετακλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος Λέσβου, αν και αμφιταλαντεύτηκε για κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες, εξετάζοντας προσεκτικά τις λύσεις που είχε διαθέσιμες για την αντικατάσταση του Νίκου Καρασάββα που είχε χριστεί νωρίτερα αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, τελικά επέλεξε το δρόμο με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Κι αυτό, γιατί, σύμφωνα και με παλαιότερες δηλώσεις του στο «Ε» για το ζήτημα της προεδρίας πια τού Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να διαταράξει τις ισορροπίες και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής του αρχής.

Έτσι αποφάσισε να δώσει λύσει εκ των ενόντων, δίνοντας την προεδρία του νομικού προσώπου στο Μιχάλη Ταμβακέλλη, που μέχρι σήμερα ήταν έτσι κι αλλιώς ο βασικός συνεργάτης του Νίκου Καρασάββα και ήξερε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον το αντικείμενο.

Ανακατάταξη στο Ν.Π.Δ.Δ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της εβδομάδας ο δήμαρχος ζήτησε σε συνάντηση μαζί του τους Νίκο Καρασάββα, Μιχάλη Ταμβακέλλη και Θεόδωρο Στεργίου, δηλαδή τους τρεις «καλύτερους γνώστες» των… αθλητικών πραγμάτων που έχει στη διάθεσή της η δημοτική του αρχή.

Στη μεταξύ τους συνάντηση ζήτησε ουσιαστικά τη συνεργασία και των τριών για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του νομικού προσώπου, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να δώσει την προεδρία στο Μιχάλη Ταμβακέλλη.

Μετά από τη συνάντηση, οπότε, ουσιαστικά ο Νίκος Καρασάββας αναμένεται να γίνει απλό μέλος του νομικού προσώπου, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως αντιδημάρχου, και μαζί με το Μιχάλη Ταμβακέλλη που αναβαθμίστηκε σε πρόεδρο, αναβαθμίζεται και ο Θεόδωρος Στεργίου, που εκτός από αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., θα αναλάβει πλέον και την προεδρία της Επιτροπής για τον Ταρλά.

Για την εξέλιξη αυτή αναμενόταν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο δήμαρχος Λέσβου να κάνει και επίσημη σχετική ανακοίνωση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε το «Ε» μαζί του, επιβεβαίωσε πως η πρόθεσή του είναι να δώσει τα κλειδιά του νομικού προσώπου στο Μιχάλη Ταμβακέλλη, σχολιάζοντας πως κατά τη γνώμη του είναι η καλύτερη δυνατή λύση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey