Ανακοινώθηκαν οι προϊστάμενοι της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου

31/10/2014 - 17:46

Την τοποθέτηση των προϊσταμένων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου ανακοινώθηκαν σήμερα με την ανάρτηση στο Διαύγεια της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Την τοποθέτηση των προϊσταμένων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου ανακοινώθηκαν σήμερα με την ανάρτηση στο Διαύγεια της σχετικής υπουργικής απόφασης. Ειδικότερα οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ως  ακολούθως:

1. Την Πάστου Βασιλική, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, στο Τμήμα Σχεδιασμού, Παρακολούθησης και Εφαρμογής Νησιωτικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Νησιωτικής Πολιτικής.

2. Την Αθανασέλλη Χριστίνα, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, στο Τμήμα Εφαρμογής Ρήτρας Νησιωτικότητας της Διεύθυνσης Νησιωτικής Πολιτικής.

3. Τον Γέρου Θεόφραστο, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Θεμάτων της Διεύθυνσης Νησιωτικής Πολιτικής.

4. Την Αλβανού Μαγδαληνή, του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων, στο Τμήμα Θαλασσίων Θεμάτων και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Νησιωτικής Πολιτικής.

5. Τον Ανδριώτη Παναγιώτη, του κλάδου ΤΕ Μηχανικών, στο Τμήμα Μελετών και Έργων της Διεύθυνσης Μελετών, Έργων, Φυσικών Πόρων και Ενέργειας.

6. Τον Σίμο Ιγνάτιο, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, στο Τμήμα Πρωτογενούς Τομέα, Φυσικών Πόρων και Ενέργειας της Διεύθυνσης Μελετών, Έργων,  Φυσικών Πόρων και Ενέργειας.

7. Τον Πρασσά Κωνσταντίνο, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, στο Τμήμα Παραδοσιακών  Οικισμών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

8. Την Κομίνη Όλγα, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, στο Τμήμα Διατηρητέων Κτιρίων και  Φυσικού Κάλλους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

9. Την Βαλαβάνη Ροδάνθη, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, στο Τμήμα Αποκατάστασης, Προστασίας και Ανάδειξης του Φυσικού και Δομημένου Περιβάλλοντος των Νησιών της  Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

10. Τον Πιτσούλη Χρήστο, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, στο Τμήμα Προσωπικού – Οργάνωσης της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης.

11. Την Μαθρακούλη Ουρανία, του κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, στο Τμήμα  Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης.

12. Τον Χατζηγιαννάκη Νικόλαο, του κλάδου ΠΕ Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, ειδικότητας Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης.

13. Την Τσιαπλέ Ακριβή, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, στο Αυτοτελές ΠΑΜ – ΠΣΕΑ.

14. Τον Πατέστο Απόστολο, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, στο Αυτοτελές  Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης και Δημοσίων Επενδύσεων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey