Γενικός διευθυντής ο Παύλος Μιχαλακέλης

31/10/2014 - 14:15

Με αποφάσεις που εξέδωσε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και αναρτήθηκαν τις πρώτες απογευματινές ώρες στο «Διαύγεια», γενικός διευθυντής στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής τοποθετήθηκε ο Παύλος Μιχαλακέλης.

Με αποφάσεις που εξέδωσε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και αναρτήθηκαν τις πρώτες απογευματινές ώρες στο «Διαύγεια», γενικός διευθυντής στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής τοποθετήθηκε ο Παύλος Μιχαλακέλης. Με άλλη απόφαση, τοποθετούνται διευθυντές της Γενικής Γραμματείας.

Συγκεκριμένα, επικεφαλής Διεύθυνσης Νησιωτικής Πολιτικής τοποθετήθηκε ο Ευάγγελος Τσιφτσής, επικεφαλής στη Διεύθυνση Μελετών, Έργων, Φυσικών Πόρων και Ενέργειας ο Ευστράτιος Γεωργής, επικεφαλής στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος η Αικατερίνη Κωστοπούλου και επικεφαλής στη Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης ο Ηρακλής Κουντουρέλλης.

Έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε εκδοθεί η απόφαση για την τοποθέτηση των προϊσταμένων στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey