Συγκρότηση επιτροπών

31/10/2014 - 14:07

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συγκροτήθηκαν δύο επταμελείς επιτροπές. Είναι η Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής, Κτηνιατρικής και Αλιείας και η Επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συγκροτήθηκαν δύο επταμελείς επιτροπές. Είναι η Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής, Κτηνιατρικής και Αλιείας και η Επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.

Επίσης συγκροτήθηκαν τέσσερις νέες επιτροπές εκτίμησης καταλληλότητας ακινήτων. Παράλληλα ορίστηκαν οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας στα Κέντρα Πρόληψης των Ναρκωτικών Χίου, Λέσβου, Λήμνου και Σάμου.

Επικεφαλής στην Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αδαμίδης και μέλη της είναι ο Γιώργος Βογιατζής με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μανάρα, ο Νικόλαος Αγραφιώτης με αναπληρώτρια την Αγγελική Σαραντινού, ο Κώστας Γανιάρης με αναπληρωτή τον Ηρακλή Βερβέρη, ο Αλέξανδρος Σταθακιός με αναπληρωτή το Βασίλη Μπάλλα και ο Αντώνης Δράκος με αναπληρωτή το Στρατή Κόρακα.

Στην Επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος πρόεδρος θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βαλσαμίδης και μέλη οι Αγγελική Σαραντινού με αναπληρωτή το Νικόλαο Αγραφιώτη, ο Κωνσταντίνος Βεργίνας με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Ροδίτη, ο Γεώργιος Κυριαζής με αναπληρωτή τον Πολυκράτη Κωνσταντινίδη, ο Μανώλης Κράκαρης με αναπληρωτή το Νάσο Γιακαλή, ο Γιάννης Σπιλάνης με αναπληρώτρια την Αγλαΐα Κυρίτση και ο Στρατής Κόρακας με αναπληρωτή τον Αντώνη Δράκο.

Επιτροπές Καταλληλότητας Ακινήτων
Στην Επιτροπή Καταλληλότητας Ακινήτων Λέσβου: Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης και μέλος ο Χρύσανθος Αργυρίου.

Στην Επιτροπή της Λήμνου ορίσθηκαν πρόεδρος ο Ευάγγελος Γιαρμαδούρος και μέλος ο Γεώργιος Ζαχάρωφ. Στην Επιτροπή της Χίου πρόεδρος ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και μέλος ο Παντελής Μπουγδάνος, στην Επιτροπή της Σάμου πρόεδρος ορίσθηκε ο Γεώργιος Κυριαζής και μέλος ο Στέφανος Παμφίλης. Το τρίτο μέλος κάθε επιτροπής θα είναι διοικητικός υπάλληλος που θα ορισθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εκπρόσωποι στα Κέντρα Πρόληψης
Στο Κέντρο Πρόληψης της Χίου εκπρόσωπος της Περιφέρειας ορίσθηκε ο Νικόλαος Αγραφιώτης, με αναπληρώτρια τη Σοφία Γρέγου. Στο Κέντρο Πρόληψης της Λέσβου, ο Γεώργιος Μπουραζάνας, με αναπληρώτρια την Πόπη Πρωτογεράκη - Γόμου. Στο Κέντρο Πρόληψης «Πολιόχνη» της Λήμνου ορίσθηκε ο Θεόδωρος Μπαβέας, με αναπληρώτρια τη Δέσποινα Κατσανέρη και στο Κέντρο Πρόληψης της Σάμου, ο Νικόλαος Τρικαλινός με αναπληρώτρια την Αργυρώ Κυριαζή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey