Η Αγιάσος ταξιδεύει Αθήνα

«Τι να τα κάνω τα καλά»

24/10/2014 - 22:02

Το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η Ανάπτυξη» και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών Αθήνας ανεβάζει το άλλο Σάββατο 1η Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο του Πολυχώρου του Δήμου Αθηναίων «Άννα και Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος), την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του παπα-Χριστόφα Κανιμά «Τι να τα κάνω τα καλά (θέατρο). 

Το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η Ανάπτυξη» και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών Αθήνας ανεβάζει το άλλο Σάββατο 1η Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο του Πολυχώρου του Δήμου Αθηναίων «Άννα και Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος), την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του παπα-Χριστόφα Κανιμά «Τι να τα κάνω τα καλά (θέατρο). Ηθογραφικά σύμμεικτα», επιμέλειας Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Θόδωρος Γραμματάς, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Σκορδάς, δρ. Νεοελληνικής Φιλολογίας, εκπαιδευτικός, και Γιάννης Χατζηβασιλείου, διευθυντής του περιοδικού «Αγιάσος», συγγραφέας, φιλόλογος.

Θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση με την απόδοση της δ΄ πράξης της ηθογραφίας «Τι να τα κάνω τα καλά», από τη θεατρική ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Ελισάβετ Τσουκαρέλλη - Βεγιάζη, Ευστράτιος Βεγιάζης, Ευστράτιος Καζαντζής, Θάλεια Βεγιάζη, Ανθή Σκαλοχωρίτου - Σκορδά, Παναγιώτης Σκορδάς, Ραφαήλ Κουδουνέλλης, Αναστάσιος Καζατζής, Στέλιος Σκορδάς. Ο Χορός των Κοριτσιών αποτελείται από τις Μυρσίνη Κουτσκουδή - Βουρλή, Σταυρούλα Βεγιάζη, Ιωάννα Καρακωνσταντή, Γεωργία Κουτσκουδή - Βουρλή, Σοφία Σκορδά, Θάλεια Τσουκαρέλλη και ο Χορός των Αγοριών από τους Μιχάλη Τζαννή, Παναγιώτη Τζαννή, Ευστράτιο Τσομπανέλλη και Ηλία Ψυρούκη.

Τη μουσική επιμέλεια και τη διδασκαλία των τραγουδιών ανέλαβε ο Ευστράτιος Καζαντζής και παίζουν οι μουσικοί Ευστράτιος Καζαντζής (κιθάρα), Κώστας Ζαφειρίου (σαντούρι), Νίκος Χριστιανός (βιολί) και Παναγιώτης Πρ. Σουσαμλής (κρουστά). Η σκηνοθεσία ήταν ομαδική, τα σκηνικά των Λευτέρη Καμπιρέλλη και Αστρίτ Τζιόκα, ενώ στο υποβολείο ήταν ο Παναγιώτης Κουτσκουδής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey