Τα πάντα για την τέντα, τα υφάσματα και τις ταπετσαρίες επίπλων

Στο «Bella Casa» στα Πάμφιλα

23/10/2014 - 14:35

Με ιδέες και λύσεις για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ραφή και τοποθέτηση υφάσματος, η επιχείρηση του Μάριου Κεντσοσβίλι «Bella Casa» στα Πάμφιλα, λειτουργεί από το 2011 με εγγυημένη ποιότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα.

Με ιδέες και λύσεις για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ραφή και τοποθέτηση υφάσματος, η επιχείρηση του Μάριου Κεντσοσβίλι «Bella Casa» στα Πάμφιλα, λειτουργεί από το 2011 με εγγυημένη ποιότητα σε υπηρεσίες και προϊόντα.

Στο «Bella Casa» μπορεί να βρει κανείς, ωστόσο, και λύσεις για την εγκατάσταση τεντών, κουρτίνες και παντός είδους είδη σκίασης, όπως rollers, romans, στόρια, τέντες και πέργκολες, σε πολύ μεγάλη ποικιλία.

Δίνοντάς σας τη δυνατότητα δειγματισμού των υφασμάτων ακόμα και στο δικό σας χώρο, το «Bella Casa» αναλαμβάνει την ένδυση σε επιφάνειες σκαφών και αυτοκινήτων, σε έπιπλα σπιτιού, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως εν όψει χειμώνα, μπορεί να επιδιορθώσει ακόμα και τις σκισμένες σέλες των μοτοποδηλάτων.

Λύσεις για τα πάντα!
Ο Μάριος Κεντσοσβίλι τονίζει στο «Ε» ότι η επιχείρησή του έχει αποδείξει στα τρία χρόνια της λειτουργίας της πως μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των πελατών της, προσαρμόζοντας καθημερινά σε κάθε απαίτηση τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Και προς αυτή την κατεύθυνση, πέραν της εμπορίας υφασμάτων, έχει αναπτύξει ιδιαίτερη ικανότητα και στη ραφή τους, οπουδήποτε τους ζητηθεί!

Στο «Bella Casa», εκτός από αμέτρητες επιλογές και τεράστια γκάμα υφασμάτων για το χώρο σας, προσφέρεται και ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών από έμπειρους συνεργάτες διακοσμητές, όπως:
- καταμέτρηση του χώρου σας,
- ραφή των κουρτινών και των υφασμάτων επίπλωσης,
- τοποθέτηση στο χώρο σας,
- πρωτότυπες διακοσμητικές προτάσεις και ιδέες,
- δειγματισμό στο χώρο σας,
- παράδοση στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Το «Bella Casa» θα το βρείτε στα Πάμφιλα και για την επικοινωνία σας είναι διαθέσιμα τα τηλέφωνα 22510 31684 και 6998-475432, ενώ μία πλήρη εικόνα των δραστηριοτήτων του μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα www.bellacasa-stores.gr/.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey