Την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα, με πολλά διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα

Συνεδριάζει ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο

18/10/2014 - 00:01

Συνεδριάζει ξανά την ερχόμενη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο, με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξή του. Όπως είχε προαναγγείλει από τις πρώτες ημέρες της θητείας του ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.

Συνεδριάζει ξανά την ερχόμενη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο, με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξή του. Όπως είχε προαναγγείλει από τις πρώτες ημέρες της θητείας του ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, η αναγκαιότητα να ληφθούν άμεσα αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότερη διοίκηση του Δήμου και άλλες που αφορούν στην εξέλιξη των έργων, εκ των πραγμάτων ωθεί τη δημοτική αρχή να προβαίνει σε συχνές, τουλάχιστον στους πρώτους μήνες, συνεδριάσεις.

Μεταξύ άλλων θεμάτων, στην ημερήσια διάταξη που διανεμήθηκε χτες, ξεχωρίζει η έγκριση διαγραφής οικονομικών υποχρεώσεων του Δήμου υπέρ τρίτων, με εισήγηση του αντιδημάρχου Οικονομικών, Παναγιώτη Τσουπή, που έχει να κάνει με αμφισβητούμενα τιμολόγια που βρίσκονται στις οικονομικές υπηρεσίες, αλλά και η έγκριση προμηθειών για τις ανάγκες του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Δήμου για το 2015.

Και τα δύο θέματα έχουν περάσει από την Οικονομική Επιτροπή και αναμένεται πλέον να συζητηθούν και να εγκριθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ορισμοί εκπροσώπων

Στη συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναμένεται να εγκριθεί και η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Λέσβου για το έργο «Συντήρηση του Γηπέδου και των Αποδυτηρίων Γηπέδου Παπάδου Γέρας».

Από εκεί και έπειτα, αναμένεται να οριστούν εκπρόσωποι του Δήμου Λέσβου στη γενική συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Βορείου Αιγαίου (ΜΕΛΕΤΤΕΔΚ), για τη συγκρότηση του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και στη Λιμενική Επιτροπή και την Επιτροπή Καθορισμού Αντικειμενικών Αξιών Ακινήτων.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί και η έγκριση μείωσης του προϋπολογισμού και της απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης του έργου «Σύνδεση ομβρίων υδάτων και τσιμεντόστρωση του πάρκου Χατζηδήμου», έπειτα από εισήγηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Στρατή Τζιμή, και μια σειρά από άλλες διαδικαστικού χαρακτήρα αποφάσεις εξέλιξης των έργων του Δήμου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey