Ξεκίνησε το κατηχητικό στον Άγ. Θεράποντα

17/10/2014 - 23:58

Οι εβδομαδιαίες κατηχητικές συνάξεις του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος ανακοινώθηκαν.

Οι εβδομαδιαίες κατηχητικές συνάξεις του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος ανακοινώθηκαν.

Σύναξη Αγιογραφικής Μελέτης θα γίνεται κάθε Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα, στο κατοικητήριο της Ορθόδοξης Κοινότητας «Η Οσία Θωμαΐς».

Η Σύναξη Κατηχητικού Λόγου κάθε Παρασκευή στις 5 το απόγευμα, στο ναό του Αγίου Θεράποντα, μετά την Παράκληση του αγίου. Η Συντροφιά Νέων γίνεται κάθε Παρασκευή στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα κατήχησης του ναού, μετά τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, ενώ η Συντροφιά Παιδιών Δημοτικού κάθε Σάββατο στις 10 με 11:30 το πρωί, στην αίθουσα κατήχησης του ναού, και η Συντροφιά Εφήβων, για μαθητές γυμνασίου και λυκείου, κάθε Κυριακή στις 10:30 το πρωί, επίσης στην αίθουσα κατήχησης του ναού. 

Κήρυγμα

Θεία λειτουργία και κήρυγμα θα γίνεται κάθε Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα, κάθε Δευτέρα στο παρεκκλήσι της Αγίας Ειρήνης, κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα στο παρεκκλήσι των Αγίων Ακινδύνων, κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα στον Άγιο Κωνσταντίνο, κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα στον Ιερό Ναό της Αγίας Θωμαΐδος και σε κάθε δεσποτική, θεομητορική ή γιορτή εορταζόμενου αγίου.

Η Παράκληση στον Ιησού Χριστό θα τελείται κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ στον Ιερό Ναό της Αγίας Θωμαΐδος.

Το Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί της Παναγίας θα τελούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 9:30 το βράδυ στην Αγία Θωμαΐδα, ενώ η εσπερινή θεία λειτουργία κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα στο ναό του Αγίου Θεράποντα.

Η μηνιαία σύναξη αφορά στη Συμβουλευτική Συνάντηση Συντρόφων, που θα γίνεται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, στις 8 το βράδυ, στο κατοικητήριο της Αγίας Θωμαΐδος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey