Ανεξαρτητοποιήθηκε και επίσημα ο Παναγιώτης Καλλονιάτης

14/10/2014 - 16:43

Πριν από λίγη ώρα έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη«Εμείς για το Αιγαίο» ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Καλλονιάτης. Στην επιστολή αναφέρεται στην πορεία του στο χώρο της αυτοδιοίκησης και τονίζει πως έχει εκλεγεί σε τέσσερις διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες. Στην επιστολή δεν διευκρινίζονται οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Όπως επίσης δεν διευκρινίζεται γιατί δεν δέχθηκε τις προτάσεις που του έγιναν από την κ. Καλογήρου για να αναλάβει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αλιείας.

Πριν από λίγη ώρα έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη«Εμείς για το Αιγαίο» ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Καλλονιάτης. Στην επιστολή αναφέρεται στην πορεία του στο χώρο της αυτοδιοίκησης και τονίζει πως έχει εκλεγεί σε τέσσερις διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες. Στην επιστολή δεν διευκρινίζονται οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Όπως επίσης δεν διευκρινίζεται γιατί δεν δέχθηκε τις προτάσεις που του έγιναν από την κ. Καλογήρου για να αναλάβει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αλιείας. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: 

Παναγιώτης Καλλονιάτης Περιφερειακός Σύμβουλος

Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Μυτιλήνη, 9 Οκτωβρίου 2014

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε μία μου συνέντευξη, ως Αντινομάρχης Λέσβου, στις 26 Μάιου 2008 στη Λεσβιακή Εφημερίδα «Αιολικά  Νέα» είχα χαρακτηρίσει ξεκάθαρα τον εαυτό μου ως «ερασιτέχνη» πολιτικό.

Αυτή τη στάση του ερασιτέχνη πολιτικού τήρησα κατά την 30ετή περίπου συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική παρουσία μου, μακριά από μεθοδεύσεις, εξαρτήσεις και ομαδοποιήσεις.

Και αυτή η στάση είναι, εκείνη που μου δίνει σήμερα το δικαίωμα να σας δηλώσω, ότι:

Επειδή σέβομαι τον εαυτό μου, επειδή σέβομαι την μακρόχρονη παρουσία και ιστορία μου στο Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως επειδή σέβομαι την εμπιστοσύνη του Λεσβιακού λαού, που σε τέσσερις διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες με τίμησε με τη ψήφο του είτε σε επίπεδο Νομαρχιακής είτε σε επίπεδο Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Αποχωρώ από την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» και από σήμερα θα συμμετέχω στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ως «ανεξάρτητος» Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Με τιμή           

ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Περιφερειακός Σύμβουλος

Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey