Νεαρή διακινούσε ναρκωτικά στη Μυτιλήνη, υπό την καθοδήγηση 30χρονου έγκλειστου στις φυλακές

Διακεκριμένο βαποράκι… ετών 20!

02/10/2014 - 14:23

Παρακολουθώντας εδώ και καιρό τα ίχνη της και έχοντας επιβεβαιώσει προηγουμένως την έντονη δραστηριότητά της στην πόλη ενώ διακινούσε ναρκωτικά, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών στη Μυτιλήνη συνέλαβε προχθές το μεσημέρι ένα… διακεκριμένο βαποράκι, ηλικίας μόλις 20 ετών.

Παρακολουθώντας εδώ και καιρό τα ίχνη της και έχοντας επιβεβαιώσει προηγουμένως την έντονη δραστηριότητά της στην πόλη ενώ διακινούσε ναρκωτικά, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών στη Μυτιλήνη συνέλαβε προχθές το μεσημέρι ένα… διακεκριμένο βαποράκι, ηλικίας μόλις 20 ετών.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μικρό… οπλοστάσιο, αλλά και μικροποσότητες ναρκωτικών. Η σημασία της σύλληψης της νεαρής, ωστόσο, από την Αστυνομία, αποτυπώθηκε λίγο αργότερα, όταν και διαπιστώθηκε πως λειτουργούσε υπό τις οδηγίες 30χρονου Μυτιληνιού έγκλειστου στη φυλακή, που φέρεται να αποτελεί τον «εγκέφαλο» της όλης ιστορίας.

Η Αστυνομία γνώριζε πολύ καλά τη δραστηριότητα της 20χρονης νεαρής στη Μυτιλήνη και χτες αποφάσισε να δράσει αποφασιστικά, όταν και την εντόπισε να κινείται με το αυτοκίνητό της στο Χάλικα.

Στον τυπικό έλεγχο που της έγινε, οι αστυνομικοί μπορεί να μη βρήκαν τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που θα περίμεναν, αλλά ακόμα και τα περίπου 5,5 γραμμάρια ηρωίνης μέσα σε έξι αυτοσχέδιες νάυλον συσκευασίες, οι ακόμη δύο κοκαΐνης και τα 270 ευρώ που έφερε πάνω της, ήταν αρκετά στοιχεία για να συλληφθεί και να εξελιχθεί η έρευνα.

Οπλοστάσιο το σπίτι της!
Έτσι, οδηγήθηκαν στο σπίτι της, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μικρό… οπλοστάσιο, πράγμα εντελώς ασυνήθιστο, θα έλεγε κανείς, για μία κοπέλα και μάλιστα μόλις 20 ετών, που ήταν ωστόσο και σαφής ένδειξη πως δεν ενεργούσε μόνη της.

Συγκεκριμένα, μέσα στο σπίτι της 20χρονης εντοπίστηκαν μία σιδερογροθιά, ένα σπαθί (!), ένα ξιφίδιο με λάμα 25 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, αλλά και ένα αεροβόλο όπλο, όπως και μεταλλικές σφαίρες.

Στο σπίτι βρέθηκαν, όμως, και 18 ναρκωτικά χάπια και από το στάδιο των ανακρίσεων, αλλά και την αξιοποίηση των πληροφοριών του κινητού της τηλεφώνου που κατασχέθηκε, διαπιστώθηκε πως η νεαρή λειτουργούσε σε συνεννόηση με έναν 30χρονο έγκλειστο στις φυλακές, που αποτελούσε ουσιαστικά, αν όχι τον αποκλειστικό «εγκέφαλο», σίγουρα έναν εκ των επικεφαλής της όλης δραστηριότητας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος Μυτιληνιός που φέρεται να συντόνιζε τη δράση της 20χρονης, είναι φυλακισμένος στις Σέρρες κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και ληστεία…

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών στη Μυτιλήνη συνεχίζει τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, εξετάζοντας όλες τις πτυχές της και συγκεκριμένα την αποκάλυψη τυχόν άλλων συνεργατών της 20χρονης, ενδεχομένως ενός μεγαλύτερου κυκλώματος ναρκωτικών στη Λέσβο, μέρος του οποίου είναι η 20χρονη και ο 30χρονος.

Σε κάθε περίπτωση, η 20χρονη θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος τού ήδη έγκλειστου 30χρονου, που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» της όλης υπόθεσης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey