Στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη

25 Οκτωβρίου η πρώτη πτήση τής Astra Airlines

01/10/2014 - 14:00

Στις 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση τής Astra Airlines που θα συνδέσει το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με τη Θεσσαλονίκη.

Στις 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πτήση τής Astra Airlines που θα συνδέσει το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με τη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2010 στη γραμμή Χίος - Θεσσαλονίκη και από το 2013 στη γραμμή Σάμος - Θεσσαλονίκη. Η δραστηριοποίηση της Astra Airlines σπάει το μονοπώλιο της Aegean στη γραμμή Μυτιλήνης - Θεσσαλονίκης και δίνει περισσότερες επιλογές σε όσους μετακινούνται από τη Λέσβο προς τη βόρεια Ελλάδα και αντίστροφα.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται: «Με κεντρικό άξονα τη διαρκή εξυπηρέτηση, η Astra Airlines εγκαινιάζει ένα νέο προορισμό εσωτερικού.

Συγκεκριμένα, στο νέο χειμερινό πρόγραμμα, η εταιρεία εντάσσει την πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων από την πόλη της Θεσσαλονίκης προς Μυτιλήνη. Από 25 Οκτωβρίου τα αεροσκάφη τής Astra Airlines θα έρχονται στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης “Οδυσσέας Ελύτης” κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή.

Τώρα, εκτός από ασφάλεια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ευκολία, οικονομία και χαμόγελο, ερχόμαστε στο αγαπημένο μας νησί να δώσουμε στους κατοίκους του αυτό που πραγματικά τούς αξίζει: Σεβασμό!»
Η εταιρεία επέλεξε να μπει στη γραμμή τη χειμερινή περίοδο παρ’ ότι γνωρίζει πως υπάρχει μειωμένη κίνηση σε σχέση με το καλοκαίρι.

Όμως τα στελέχη της λένε, «ήρθαμε για να μείνουμε, γι’ αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν ξεκινάμε τη χειμερινή ή την καλοκαιρινή περίοδο».

Οι πρώτες πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη ATR, 70 θέσεων. Ωστόσο, αν σημειωθεί αυξημένη ζήτηση, υπάρχει δυνατότητα να δρομολογηθεί μεγαλύτερο αεροσκάφος, έως και Airbus 180 θέσεων.

Ποια είναι η εταιρεία
Η βάση της εταιρείας είναι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Η Astra Airlines πραγματοποίησε την πρώτη της εμπορική πτήση τον Ιούλιο του 2008, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον ιστοχώρο της στο Facebook.

Το 2010, η Astra Airlines δραστηριοποιείται σε τακτικές εποχικές πτήσεις εσωτερικού, καθώς και στην άγονη γραμμή Θεσσαλονίκης - Χίου.

Το 2012 τής ανατέθηκαν πέντε δρομολόγια άγονων γραμμών και ξεκίνησε παράλληλα εκτεταμένο πτητικό πρόγραμμα σε πολλά αεροδρόμια του εξωτερικού, εστιάζοντας στις αγορές Ρωσίας και Ουκρανίας. Παράλληλα, δημιούργησε βάση και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα.

Εκτός από τα τακτικά προγραμματισμένα δρομολόγια, παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης ad hoc ναυλωμένων πτήσεων, για γκρουπ από 70 έως 180 άτομα σε tour operators, travel agents και air brokers.

Η Astra Airlines είναι μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, που φαίνεται να προχωράει με σταθερά βήματα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey