Πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το Δήμο στους απόρους

Ξεκινά και Κοινωνικό Οδοντιατρείο

18/09/2014 - 14:45

Στη λειτουργία Κοινωνικού Οδοντιατρείου για τους άπορους δημότες προχωρά η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη.

Στη λειτουργία Κοινωνικού Οδοντιατρείου για τους άπορους δημότες προχωρά η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, Αναστασία Αντωνέλλη.

Πρόκειται για μία δράση που επί της ουσίας ολοκληρώνει την πλήρη κάλυψη σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από πλευράς Δήμου σε άπορους και ανασφάλιστους δημότες του νησιού μας, καθώς έπεται του Κοινωνικού Ιατρείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου, αλλά και του προγράμματος ασφάλισης απόρων και ανασφαλίστων του Δήμου.

Σε ό,τι αφορά στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο, το οποίο θα συστεγάζεται στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου, ο Οργανισμός έχει εξασφαλίσει τον τεχνικό του εξοπλισμό, με τη δωρεά της οδοντιάτρου Γιασεμής Ταράνη, ενώ τα υλικά του οδοντιατρείου αποτελούν χορηγία της οικογένειας Θόδωρου και Παναγιώτη Τρύφωνος. Παράλληλα ο Οργανισμός έχει καταθέσει εγγράφως αίτηση προς τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λέσβου για την εθελοντική συμμετοχή των μελών του.

Τιμούν τον τόπο
«Είμαστε αισιόδοξοι ότι και αυτή η προσπάθειά μας θα προσφέρει ανακούφιση και συμπαράσταση έμπρακτη στους άπορους δημότες μας. Ως γνωστόν, η στοματική υγεία είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες για την καλή υγεία του οργανισμού. Εμείς ως αυτοδιοίκηση, προσπαθούμε να είμαστε και σε αυτό τον τομέα κοντά στους συνανθρώπους μας, μια και μας είναι αδιανόητο να τους παρατήσουμε στο έλεος του Θεού που οι κυβερνώντες τούς άφησαν.

Εκ μέρους όλων, Δήμου Λέσβου και απόρων, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην οδοντίατρο Γιασεμή Ταράνη για τη δωρεά του εξοπλισμού του οδοντιατρείου της στον Οργανισμό μας. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην οικογένεια Θόδωρου και Παναγιώτη Τρύφωνα για τη δωρεά των οδοντιατρικών υλικών.

Είμαστε υπερήφανοι που το νησί μας διαθέτει τέτοιας ποιότητας πολίτες! Τιμούν τον τόπο μας και αποδεικνύουν το διαχρονικό πολιτισμό μας!», λέει η κ. Αντωνέλλη, που επίσης ευχαριστεί προκαταβολικά τον Οδοντιατρικό Σύλλογο.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί συνολικά η διαδικασία.
Όσοι φορείς ή πολίτες θέλουν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια αυτή, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22510 27501 (εσωτερικό 2) και να το δηλώνουν στην υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό Μαρία Βούρου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey