Όλα τα ονόματα των υποψηφίων

Τέσσερα ψηφοδέλτια στον Ιατρικό Σύλλογο

18/09/2014 - 14:26

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου στον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου. Όπως ανέφερε την περασμένη εβδομάδα το «Ε», τέσσερα ψηφοδέλτια διεκδικούν την ψήφο των γιατρών στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου στον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου. Όπως ανέφερε την περασμένη εβδομάδα το «Ε», τέσσερα ψηφοδέλτια διεκδικούν την ψήφο των γιατρών στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την «Ιατρική Ενότητα Λέσβου», την «Αγωνιστική Παρέμβαση Ιατρών Λέσβου», τη «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Ιατρών (ΔΗΠΑΚ)» και την «Αριστερή Συνεργασία Ιατρών (ΑΡΣΙ). Σε διαφορετικά ψηφοδέλτια κατέρχονται ο νυν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Παναγιώτης Προβέτζας, ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής, Μάκης Αξιώτης, ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής, Δημοσθένης Ανδρεάδης, και ο ειδικός παθολόγος Νάσος Γαλής.

Εκτός από το διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από 11 μέλη, οι γιατροί καλούνται να ψηφίσουν για τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τα πέντε τακτικά και τα πέντε αναπληρωματικά μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τα τρία τακτικά και τα τρία αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τους τέσσερις εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου για τη γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

«Ιατρική Ενότητα Λέσβου»
Το ψηφοδέλτιο της «Ιατρικής Ενότητας Λέσβου» για το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους Παναγιώτη Ανδρόνικο, Χαράλαμπο Ανιτσάκη, Ευθαλία Ανδριανή, Πολύδωρο Αμπατζή, Χαράλαμπο Βαρλάμο, Γεώργιο Κούσκο, Κλειώ Ουζουνέλλη, Στυλιανό Ορφανουδάκη, Μαρία Πανσεληνά, Δημήτρη Πατέστο, Νικόλαο Περιβολάρη, Παναγιώτη Προβέτζα, Ευστράτιο Ταπανλή, Γεώργιο Ψάνη.

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο υποψήφιοι είναι ο Φώτης Παπαλυσάνδρου για τη θέση του προέδρου, η Παρασκευή Ξένου για τη θέση της αντιπροέδρου, οι Ευστράτιος Κούσκος, Γεώργιος Μαριόλας, Ευάγγελος Τουρβαλής, Νέντα Καμπάνι, Βασίλειος Πετρέλλης για τη θέση των τακτικών μελών, οι Γιάννης Χατζηλίας, Φεβρωνία Κανταρτζή, Γρηγόρης Κωστόπουλος, Πέτρος Μαχαίρας και Γώγος Δημήτρης για τη θέση των αναπληρωματικών μελών.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, οι Μουσταφά Καντέρ Αμπντέλ, Δημήτριος Γεωργαντέλλης, Αθανάσιος Κουτουκτσής για τακτικά μέλη, οι Αφροδίτη Ζαφειρίου, Λεωνίδας Κατσανδρής, Δημήτρης Κρέντζας για αναπληρωματικά μέλη. Υποψήφιοι εκπρόσωποι για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είναι οι Χαράλαμπος Ανιτσάκης, Χριστόφορος Θεοδώρου, Πολύδωρος Αμπατζής και Ευστράτιος Ταπανλής.

«Αγωνιστική Παρέμβαση Ιατρών Λέσβου»
Οι υποψήφιοι της «Αγωνιστικής Παρέμβασης Ιατρών Λέσβου» για το διοικητικό συμβούλιο είναι οι Ευθύμιος Αξιώτης, Ευστράτιος Γιαννίκος, Σωκράτης Γιαννόπουλος, Νικόλαος Ράλλης, Βασιλική Τακτικού. Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο, η Ειρήνη Σημαντήρη είναι υποψήφια για τακτικό μέλος και η Χρυσούλα Ζωγράφου υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

ΔΗΠΑΚ
Οι υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνηση Ιατρών» για το διοικητικό συμβούλιο είναι οι Αθανάσιος Γαλής, Ζηνοβία Κακναβάτου, Στρατής Κυριακίδης, Θωμάς Τσουκαλάς και Νικόλαος Χρυσαφίδης.
Υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν τον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είναι οι Αθανάσιος Γαλής, Ζηνοβία Κακναβάτου, Στρατής Κυριακίδης, Θωμάς Τσουκαλάς και Νικόλαος Χρυσαφίδης.

ΑΡΣΙ
Οι υποψήφιοι της «Αριστερής Συνεργασίας Ιατρών» για το διοικητικό συμβούλιο είναι οι Δημοσθένης Ανδρεάδης, Αχιλλέας Γεωργόπουλος και Ευστράτιος Παυλής. Υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν τον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είναι οι Δημοσθένης Ανδρεάδης, Αχιλλέας Γεωργόπουλος και Ευστράτιος Παυλής.

Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου (Καβέτσου 17, τρίτος όροφος). Για περισσότερες πληροφορίες, τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 22510 28182).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey