20 τόνοι ροδάκινα σε 14 ανθρωπιστικούς φορείς

11/09/2014 - 13:50

Δεν έφτασαν ποτέ στη Ρωσία 20 τόνοι ροδάκινων των παραγωγών, αλλά ούτε στη χωματερή, απ’ όταν κηρύχτηκε το γνωστό εμπάργκο.

Δεν έφτασαν ποτέ στη Ρωσία 20 τόνοι ροδάκινων των παραγωγών, αλλά ούτε στη χωματερή, απ’ όταν κηρύχτηκε το γνωστό εμπάργκο.

Οι εν λόγω ποσότητες ροδάκινων μοιράστηκαν με πρωτοβουλία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου σε 14 ανθρωπιστικούς φορείς και ιδρύματα του νησιού, αμέσως μόλις παρελήφθησαν.

Έτσι, από τα ψυγεία τής ΕΨΥΠΑΛ, διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μητρόπολης Μυτιλήνης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλωμαρίου, το Γηροκομείο Μυτιλήνης, το Γηροκομείο Πλωμαρίου, το Ζαχάρειο Γηροκομείο Αγίας Παρασκευής, το Ίδρυμα Αγιάσου «Θεομήτωρ», το Σωματείο «ΣιτίΖω» Καλλονής, το «Χωριό του Όλοι Μαζί», την Ομάδα Εθελοντών Καλλονής, το Συσσίτιο Εκκλησίας Ταξιαρχών Μανταμάδου, το Συσσίτιο Εκκλησίας Λουτρών, το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, σε στρατιωτικές μονάδες του νησιού και στον καταυλισμό των Τσιγγάνων.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αντωνέλλη, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά, με συνέπεια στο πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, συμπαραστεκόμαστε στους κοινωνικούς φορείς του νησιού μας, μια και για μας δεν έχει σημασία ποιος “μοιράζει”, αφού πάγια αρχή μας ήταν και είναι ότι μόνον ενωμένοι θα καταφέρουμε να σωθούμε από τον απάνθρωπο οικονομικό πόλεμο που μας κήρυξαν.

Εμείς ως αυτοδιοίκηση, από το μετερίζι του Δήμου, είμαστε σε εγρήγορση για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, προκειμένου να μπορούμε να συμπαραστεκόμαστε στους δημότες μας, στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey