Δημοτικά Συμβούλια σε Λήμνο και Άι-Στράτη

09/09/2014 - 14:33

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συνεδριάσεις των νέων δημοτικών αρχών σε Λήμνο και Άι-Στράτη.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συνεδριάσεις των νέων δημοτικών αρχών σε Λήμνο και Άι-Στράτη.

Στο Δήμο Λήμνου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης από την πλειοψηφία, αντιπρόεδρος ο Παλαιολόγος Κυριαζής από τη μειοψηφία, ενώ γραμματέας εκλέχτηκε ο Νικόλαος Γιαννάκαρος, επίσης από την πλειοψηφία.

Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λήμνου τακτικά μέλη εκλέχτηκαν οι Σαράντης Πανταζής, Ιωάννης Ποντίκας, Νεκτάριος Παλατιανός και Αντώνιος Παπαλιάς από την πλειοψηφία και Δημήτριος Μπουλώτης και Βασίλειος Κριθαρέλλης από τη μειοψηφία. Αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής αυτής εκλέχτηκαν οι Γεώργιος Σκαφίδας, Δημήτριος Σφενδύλης, Χαράλαμπος Μπούμπουρας, Μαρία Σαλαμουσά και Παλαιολόγος Κυριαζής.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Μαγδαληνή Τούφου - Σαράντη, Χαράλαμπος Μπούμπουρας, Νικόλαος Γιαννάκαρος, Μανώλης Γαροφαλλίδης, Παράσχος Λυριστής και Ευάγγελος Χασάπης. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Ιωάννης Ποντίκας, Αθανάσιος Σαρδιανός, Γεώργιος Σκαφίδας, Φωτεινή Ετμεκτσόγλου και Χρυσόστομος Μυρτζανής.

Εκπρόσωποι της Λήμνου για την ΠΕΔ εκλέχτηκαν ο δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, και οι Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης, Σαράντης Πανταζής, ο Γεώργιος Σκαφίδας, ο Ιωάννης Ποντίκας, η Φωτεινή Ετμεκτσόγλου και ο Δημήτριος Μπουλώτης.

Στο Δήμο του μικρονησιού
Στον Άγιο Ευστράτιο, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η Ζωή Βλαστού από την πλειοψηφία, αντιπρόεδρος ο Κλεάνθης Μουστακάκης από τη μειοψηφία και γραμματέας η Στυλιανή Σπανού από την πλειοψηφία.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη ο Γεώργιος Καιρός, Ανδρέας Μακρής, Δήμητρα Μαυρογιάννη, Στυλιανή Σπανού από την συμπολίτευση και ο Αγαπητός Γιάννος και ο Νικόλαος Πανέρας από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν η Γεωργία Καλμούτη, ο Δημήτριος Κουτσουρίδης, η Χρυσούλα Καραϊσκάκη και ο Κλεάνθης Μουστακάκης.

Ως εκπρόσωπος του Αγίου Ευστρατίου στην ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου τοποθετήθηκε η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Κακκαλή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey