Συνέδριο από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Πανηγύρια και ευζωία στην Ικαρία

05/09/2014 - 22:00

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο του έργου «Πέλαγος Πολιτισμού» διοργανώνει μέσω του Περιφερειακού Ταμείου και σε συνεργασία με τον  τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «Ιωάννης Μελάς», διοργανώνει συνέδριο για την ανάδειξη των τοπικών πανηγυριών και ευζωίας στην Ικαρία. Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή  5, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, στο Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Κηρύκου Ικαρίας. Σημειωτέον ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθεί trailer του ντοκυμαντέρ «Άκρατος Νήσος-Διαδρομές «μακροκαλοζωΐας» στην Ικαρία,  της κ. Γεωργακοπούλου Τέτα που είναι και αυτό παραγωγή στο πλαίσιο του «Πελάγους Πολιτισμού».

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο του έργου «Πέλαγος Πολιτισμού» διοργανώνει μέσω του Περιφερειακού Ταμείου και σε συνεργασία με τον  τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «Ιωάννης Μελάς», διοργανώνει συνέδριο για την ανάδειξη των τοπικών πανηγυριών και ευζωίας στην Ικαρία. Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή  5, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, στο Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Κηρύκου Ικαρίας. Σημειωτέον ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθεί trailer του ντοκυμαντέρ «Άκρατος Νήσος-Διαδρομές «μακροκαλοζωΐας» στην Ικαρία,  της κ. Γεωργακοπούλου Τέτα που είναι και αυτό παραγωγή στο πλαίσιο του «Πελάγους Πολιτισμού». Επίσης θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις στην κάτω αίθουσα του Δημαρχείου:

α) «Εργαστήρι υγιεινής διατροφής» (Παραμύθια, δημιουργικές δραστηριότητες και ικαριώτικα ζυμώματα» με την Κατσαΐτου Αλεξάνδρα, Νηπιαγωγό, β) Έκθεση φωτογραφίας  Χρ. Μαλαχία &  Αλ. Σταμούλου και γ)Επίσκεψη-ξενάγηση στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο

Τέλος, οι επισκέπτες θα προσκληθούν να συμμετάσχουν την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014, στο παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίτσας του Κεραμέ, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Κεραμέ του Αγ. Κηρύκου

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα του Συνεδρίου καθώς και η σχετική Αφίσα

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστοχώρο του «Πελάγους Πολιτισμού» http://www.pelagospolitismou.gr  καθώς και τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Θεσμού.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey