H ΦΕΜ ταξιδεύει στο Αϊβαλί

02/09/2014 - 14:14

Στο Αϊβαλί μετακομίζουν σήμερα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης (ΦΕΜ), για τα εγκαίνια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής, όπου συμμετέχει με μία ομαδική έκθεση των μελών της. Τα εγκαίνια είναι σήμερα και η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Στο Αϊβαλί μετακομίζουν σήμερα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης (ΦΕΜ), για τα εγκαίνια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής, όπου συμμετέχει με μία ομαδική έκθεση των μελών της. Τα εγκαίνια είναι σήμερα και η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου.

Ουσιαστικά η έκθεση είναι ένα μέρος της έκθεσης που παρουσιάστηκε στη Μυτιλήνη το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στην Πλατεία Σαπφούς και αποτελείται από 28 φωτογραφίες 28 φωτογράφων και μελών τής ΦΕΜ. Αλφαβητικά συμμετέχουν οι: Ασβεστάς Γιάννης, Βακλατζή Νάγια, Βουρβούλη Μάρη, Βούρου Ξένη, Γιασσιάς Δημήτρης, Δεληνικόλα Άννα, Ζερβόπουλος Τάσος, Καζάζης Γιώργος, Καρατζάς Γιάννης, Λασκαρίδης Γιωργής, Λιόλιου Στέλλα, Μαμάκος Θωμάς, Μάρκου Ηλίας, Μπάκας Μιχάλης, Μποσταντάς Δημήτρης, Παπαθεοδώρου Τέρπος, Σάκκης Βαγγέλης, Σαλιαμπούκου Όλγα, Σαράφης Σωτήρης, Στυλιανίδης Μπάμπης, Ταλιαδούρος Άλκης, Τσακμάκης Πέτρος, Τσέγγος Πολύδωρος, Τσουλέλλης Στρατής, Φωτίου Δημήτρης, Χατζηβασιλείου Χριστόφορος, Χωριατέλλη Λένα, Ψάλιας Μανώλης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σε κεντρική γκαλερί στο Αϊβαλί σήμερα στις 4 το απόγευμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey