Συνέχεια ενημέρωσης

Ζωντανή βρέθηκε η αγνοούμενη Αφγανή

29/08/2014 - 15:30

Ζωντανή τελικά βρέθηκε η Αφγανή που ήταν αγοούμενη από σήμερα το πρωί.  Η ίδια μαζί με το παιδί της επέβαινε σε λέμβο μαζί με άλλους 12 μετανάστες όταν αυτή ανατράπηκε σε μικρή απόσταση από ακτή στην περιοχή των Νέων Κυδωνιών. 

(20:39)Ζωντανή τελικά  η Αφγανή που ήταν αγοούμενη από σήμερα το πρωί.  Η ίδια μαζί με το παιδί της επέβαινε σε λέμβο μαζί με άλλους 12 μετανάστες όταν αυτή ανατράπηκε σε μικρή απόσταση από ακτή στην περιοχή των Νέων Κυδωνιών. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στην υγεία της αλλά έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ. Σε λίγη ώρα θα μεταφερθεί εκέι και το τετράχρονο παιδί της μαζί με τον ανιψιό της που επίσης βρισκόταν στη Λέμβο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα απομακρύνθηκε από τους υπόλοιπους μετανάστες μετά την ανατροπή της λέμβου και κολύμπησε μέχρι την ακτή Ξαμπέλια παλεύοντας επί ώρες με τα κύμματα. Εκεί την εντόπισαν πριν από λίγη ώρα στελέχη του λιμενικού.

 

 

 

Έρευνες για τον εντοπισμό μιας γυναίκας διεξάγονται από το πρωί στην θαλάσσια περιοχή των Νέων Κυδωνιών. Στις έρευνες μετέχουν χερσαίες δυνάμεις και πλωτό του λιμενικού καθώς και ένα ελικόπτερο Souper Pouma.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση στις 9:00 σήμερα το πρωί 13 μετανάστες που επέβαιναν σε λέμβο ειδοποίησαν μέσω της γραμμής έκτακτης ανάγκης πως βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω των ισχυρών ανέμων προσδιορίζοντας τη θέση τους ανάμεσα στις ακτές τις Τουρκίας και τις Λέσβου. Λίγες ώρες αργότερα οι 12 από αυτούς εντοπίστηκαν να έχουν αποβιβαστεί σε ακτή κοντά στο Μπαλτζίκι και δήλωσαν στους λιμενικούς πως υπήρχε ακόμα μια γυναίκα μαζί τους η οποία χάθηκε όταν ανατράπηκε η βάρκα στην οποία επέβαιναν.

Αυτή τη στιγμή στην περιοχή πνέουν Βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7BF.    

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey