Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου

Ολοκληρώθηκαν έργα και προμήθειες

20/08/2014 - 21:02

Από τον Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου»ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε μια σειρά έργων και προμηθειών που αφορούν τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λέσβου.

Από τον Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου»ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε μια σειρά έργων και προμηθειών που αφορούν τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα:

  • «Έγιναν  εργασίες επισκευής του 1ου Παιδικού, που αφορούσαν εσωτερικές επισκευές και στεγανοποίηση- μόνωση της στέγης, συνολικής δαπάνης 17.000 ευρώ.
  • Τοποθετήθηκε  χλοοτάπητας στους Παιδικούς Σταθμούς Σκοπέλου και Αγιάσου σε αντικατάσταση του παλιού, συνολικής δαπάνης 4.900 ευρώ.
  • Αγοράστηκαν στρώματα σε αντικατάσταση των παλιών  για τους Παιδικούς Σταθμούς: Αμπατζή, 1ος Παιδικός και Καλλονής, συνολικής δαπάνης 3.580 ευρώ.
  • Έγινε προμήθεια εποπτικού υλικού αξίας 5.000 ευρώ, προμήθεια ιματισμού αξίας 1720 ευρώ και προμήθεια εκπαιδευτικού υλικού, αξίας 1.124 ευρώ για όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.
  • Αγοράστηκαν κομπιούτερ για το ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και τον 2ο Παιδικό, φαξ για τον Παιδικό Πολιχνίτου και Σκοπέλου, συνολικής δαπάνης 1.400 ευρώ.
  • Επίσης, βρίσκεται σε εξέλιξη προμήθεια επίπλων, σκευών και παιχνιδιών, για όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λέσβου, συνολικής δαπάνης 12.550 ευρώ.

Η κα Αναστασία Αντωνέλλη, Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας ήταν και είναι να προσπαθούμε να κρατάμε τις δομές μας σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, στα πλαίσια όμως των δυνατοτήτων μας, δηλαδή χωρίς να δημιουργούμε χρέη. Έχοντας καταφέρει - παρά τις περικοπές -  να ξεχρεώσουμε τα κληρονομημένα χρέη μας, μέσα από συνετή διαχείριση, περιορισμό της σπατάλης, πλήρη αξιοποίηση των ληξιπρόθεσμων  και δραστηριοποίηση προς κάθε κατεύθυνση,  προκειμένου να έχουμε έσοδα, μπορέσαμε να προβούμε σε μια σειρά ενεργειών που στόχο έχουν την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού μας. Θυμίζω επίσης την πλήρη επισκευή του 4ου Παιδικού Σταθμού, από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, συνολικής δαπάνης 550.000 χιλιάδων ευρώ, καθώς επίσης και την επισκευή του Παιδικού Σταθμού Πολιχνίτου, συνολικής δαπάνης 11.500 ευρώ με δαπάνες του Δήμου Λέσβου, στον οποίον ανήκει ιδιοκτησιακά, και μια σειρά άλλων ενεργειών, όπως αντικατάσταση εξοπλισμών, συντηρήσεις κτηρίων κ.λ.π. κ.λ.π.

Έτσι λοιπόν, κλείνοντας 3,5 χρόνια παραδίδουμε τις δομές μας  κατά πολύ καλύτερες απ’ ότι τις παραλάβαμε, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει σωστή διαχείριση, συνεργασία, νοιάξιμο και θέληση, ακόμα και σε καιρούς ισχνών αγελάδων, μπορούν να γίνουν πράγματα. Προσωπικά οφείλω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού για την άψογη συνεργασία, όσο και στους εργαζόμενους του Οργανισμού πρωτίστως,αλλά και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέσβου για την άοκνη προσπάθεια. Τους Ευχαριστώ όλους από καρδιάς. »

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey