Το Σαββατοκύριακο, για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα του νησιού

Στη Λήμνο ο Πάνος Καμμένος

13/08/2014 - 14:27

Διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Αυγούστου.

Διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Αυγούστου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί μετά τα τελευταία μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την ακτοπλοϊκή του σύνδεση.

Ο κ. Καμμένος θα μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη, όπου επίσης θα συζητήσει με τους φορείς της περιοχής το ακτοπλοϊκό πρόβλημα και κυρίως το θέμα της διακοπής της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της συμπρωτεύουσας με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συναντηθεί με το δήμαρχο Λήμνου, Αντώνη Χατζηδιαμαντή, και το νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη, καθώς και με φορείς με τους οποίους θα συζητήσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος είχε στα σχέδιά του να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο νησί, όμως αυτή επισπεύστηκε μετά και τα τελευταία γεγονότα με τις πολύωρες καθυστερήσεις του πλοίου «European Express» και την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λήμνο, ο κ. Καμμένος θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους φορείς και άλλα θέματα που την απασχολούν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey