Από το «Δελφίνι»

Χοροεσπερίδα και βράβευση αριστούχων μαθητών

08/08/2014 - 21:39

Η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Mytilana Village» με επιτυχία και την αθρόα συμμετοχή των μελών και των φίλων του Συλλόγου.

Η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Mytilana Village» με επιτυχία και την αθρόα συμμετοχή των μελών και των φίλων του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε μια σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο, Δημήτρη Παπαχρυσό, σχετικά με τις τρέχουσες δραστηριότητες του Συλλόγου και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση των αριστούχων μαθητών.

Βραβεύτηκαν απ’ την Α΄ γυμνασίου η Μαρία Αχλάδα, απ’ τη Β΄ γυμνασίου οι Παναγιώτης Αχλάδας, Μαρίνος Ντινιακός και Έρικα Νικολάρη, απ’ τη Γ΄ γυμνασίου οι Χαράλαμπος Λίγκος, Ιωάννης Ταλιαντζής και Μαρία Ευαγγέλου, απ’ την Α΄ λυκείου οι Χαρίκλεια Δράκου και Μαίρη Βερβέρη και τέλος απ’ την Γ΄ λυκείου οι Παναγιώτα Τασιοπούλου και Απόστολος Παπαχρυσός.

Επίσης δόθηκαν έπαινοι σε παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών γιατί διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής και έκθεσης με θέμα το περιβάλλον, ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι: από την Α΄ τάξη οι Στράτος Κέντσης και Φεσιάνα Μερούκο, τη Β΄ οι Κατερίνα Τρουλλινού και Μαρία Κέντση, τη Γ΄ οι Γιώργος Αλεξίου και Γιώργος Αχλάδας, τη Δ΄ οι Χριστίνα Ευαγγέλου και Σταυρούλα Κοζπή, την Ε΄ οι Κωνσταντίνος Λέλεκας και Δήμητρα Δράκου και την Στ΄ οι Γαρυφαλιά Σφακιανού και Ταξιαρχούλα Κοζπή.

Κι άλλες εκδηλώσεις
Όσον αφορά στις προσεχείς δραστηριότητες του Συλλόγου, στις 23 Αυγούστου το πρωί, που είναι τα εννιάμερα της Παναγίας, θα τελεστεί θεία λειτουργία με αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Μικρασιατών προσφύγων, στην Παναγιά την Αψηλή, και την παραμονή 22 Αυγούστου το απόγευμα, μετά τον εσπερινό, περιφορά της εικόνας που θα καταλήξει στον αύλειο χώρο του Μουσείου Προσφυγικής Μνήμης, όπου θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις σχετικές με τη συμπλήρωση 100 ετών από τον πρώτο διωγμό, καθώς και έκθεση φωτογραφιών του Γάλου αρχαιολόγου Φελίξ Σαρτιώ. Τέλος, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Μουσείου η καθιερωμένη εκδήλωση από τα μουσικά τμήματα του Συλλόγου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey