Ο Ζερδελής για την ακύρωση του δρομολογίου του European Express

Φτάνει πια η κοροϊδία!

06/08/2014 - 16:18

Όμηροι των ναυτιλιακών εταιρειών είναι για μια ακόμα φορά οι επιβάτες των δρομολογίων που εξυπηρετούν (;) τα νησιά του Β. Αιγαίου. Οι συχνές βλάβες που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια πληρωμάτων και επιβατών από τη μία και από την άλλη τα ανεκτέλεστα δρομολόγια που παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας αποτελούν τα βράχια πάνω στα οποία τσακίζεται το περιβόητο success story της κυβέρνησης. 

Με αφορμή το νέο ανεκτέλεστο δρομολόγιο του European Express, ο βουλευτής ν. Λέσβου Γιάννης Ζερδελής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όμηροι των ναυτιλιακών εταιρειών είναι για μια ακόμα φορά οι επιβάτες των δρομολογίων που εξυπηρετούν (;) τα νησιά του Β. Αιγαίου. Οι συχνές βλάβες που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια πληρωμάτων και επιβατών από τη μία και από την άλλη τα ανεκτέλεστα δρομολόγια που παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας αποτελούν τα βράχια πάνω στα οποία τσακίζεται το περιβόητο success story της κυβέρνησης. Ο Υπουργός Ναυτιλίας σιωπά προκλητικά την ώρα που οι ακτοπλόοι συστηματικά παραβιάζουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις. Η μόνη του έννοια είναι να εξυπηρετήσει τα δικά τους συμφέροντα σε βάρος των νησιωτών και μάλιστα σε μια περίοδο που το τουριστικό ρεύμα αναμένεται ως μάνα εξ ουρανού για να κινήσει την απονεκρωμένη από τις πολιτικές της κυβέρνησης οικονομική ζωή του τόπου μας. Το ποτήρι της οργής έχει ξεχειλίσει. Πρέπει να μας γίνει συνείδηση ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχίζεται μέχρι οι πολίτες να μετουσιώσουν αυτή την οργή σε μαζική πολιτική αντίδραση. Φτάνει πια η κοροϊδία!!»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey