ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου προς Γιακαλή

Σε προδώσαν φίλοι και σύντροφοι σου

01/08/2014 - 19:53

Ο κ. Γιακαλής, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο διαχρονικό και διακομματική σκάνδαλο του Lesvoshop και να μάθει ο κόσμος ποιοι «έφαγαν» τα λεφτά των πολιτών και ποιοι πρέπει να πάνε φυλακή για το σκάνδαλο, επιλέγει να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του με γελοία επιχειρήματα, περί «δήθεν» στήριξης της κ. Καλογήρου στο Β’ γύρο των εκλογών από το ΣΥΡΙΖΑ. Διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει την κ. Καλογήρου στο Β’ γύρο των εκλογών και να κάνει ένσταση για την εκλογή της.

Σχολιάζοντας την δημόσια τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Νάσου Γιακαλή, σε συνέχεια αντίστοιχης τοποθέτησης του στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το ζήτημα του Lesvoshop και περί δήθεν στήριξης της κ. Καλογήρου από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Β’ γύρο των εκλογών, το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, αναφέρει τα εξής :

«Ο κ. Γιακαλής, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο διαχρονικό και διακομματική σκάνδαλο του Lesvoshop και να μάθει ο κόσμος ποιοι «έφαγαν» τα λεφτά των πολιτών και ποιοι πρέπει να πάνε φυλακή για το σκάνδαλο, επιλέγει να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του με γελοία επιχειρήματα, περί «δήθεν» στήριξης της κ. Καλογήρου στο Β’ γύρο των εκλογών από το ΣΥΡΙΖΑ. Διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει την κ. Καλογήρου στο Β’ γύρο των εκλογών και να κάνει ένσταση για την εκλογή της. Αν ο κ. Γιακαλής διερωτάται για το ποιοι στήριξαν την κ. Καλογήρου στο Β’ Γύρο, αλλά και στον Α’ γύρο των εκλογών, αυτούς ας τους αναζητήσει στο σύντροφό του και τοπικό βουλευτή του κόμματος του κ. Βενιζέλου, στους κυβερνητικούς παράγοντες με τους οποίους έκανε συμφωνίες που αθετήθηκαν και στα τοπικά επιχειρηματικά συμφέροντα, που ενώ τόσα χρόνια τον στήριξαν, τον εγκατέλειψαν την τελευταία στιγμή για να στηρίξουν τον νέο “ισχυρό” πόλο εξουσίας, που θεωρούν πως μπορεί να διαμορφώσουν στη τοπική κοινωνία του Β. Αιγαίου, μέσω της κ. Καλογήρου. Στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και να ψάχνει δεν θα βρει τέτοιους!

Τέλος ο κ. Γιακαλής να είναι βέβαιος ότι στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο η παράταξη που συμμετέχουμε «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή», θα βρεθεί στη πρώτη γραμμή του αγώνα, ώστε να αποδοθούν πλήρως οι ευθύνες για το σκάνδαλο του Lesvoshop και σ’ αυτόν τον αγώνα τον καλούμε να συμμετέχει και ο ίδιος, έστω και τώρα ως αντιπολίτευση».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey