Με επίκεντρο την 3η Θερινή Ακαδημία Κιθάρας «Αρίων»

Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στο Μόλυβο

30/07/2014 - 14:04

Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Μόλυβο τον Αύγουστο, ανακοίνωσε ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, με επίκεντρο την 3η Θερινή Ακαδημία Κιθάρας «Αρίων».

Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Μόλυβο τον Αύγουστο, ανακοίνωσε ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, με επίκεντρο την 3η Θερινή Ακαδημία Κιθάρας «Αρίων».

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, στο Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας θα δοθεί ρεσιτάλ κιθάρας στις 9 το βράδυ από τη Stella Dinkova. Την επομένη, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα δοθεί διάλεξη-ρεσιτάλ από το Lex Eisenhardt («Fernando Sor: Η εύγλωττη κιθάρα») και στη συνέχεια συναυλία για τσέλο και τσέμπαλο με έργα τού Vivaldi από τους Γιάννη Τουλή και Κατερίνα Μιχοπούλου.

Στις 3 Αυγούστου, στο Συνεδριακό Κέντρο στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί συναυλία τής Ionian Camerata. Την επομένη, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα ανέβει παράσταση του παιδικού μουσικοθεατρικού εργαστηρίου της Θερινής Ακαδημίας «Αρίων» και στις 10 το βράδυ θα ακολουθήσουν δρώμενα της Καμεράτας Κέρκυρας στους δρόμους του Μολύβου.

Στις 5 Αυγούστου, στο Συνεδριακό Κέντρο στις 9 το βράδυ οι συμμετέχοντες στην Ακαδημία θα δώσουν συναυλία. Στις 6 Αυγούστου στην Πλατεία Λευκονοίκου, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί «μια συναυλία για όλη την οικογένεια», με αληθινές και φανταστικές ιστορίες για μικρούς και μεγάλους, με μουσική του Τάσου Ρωσόπουλου, κείμενο του Γιώργου Κοροπούλη και αφήγηση του Μανώλη Μαυροματάκη. Το σύνολο Ionian Camerata διευθύνει ο Στάθης Σούλης, σολίστ στην κιθάρα η Κορίνα Βουγιούκα. Στο δεύτερο μέρος «Τραγουδούν Χατζιδάκι» οι Ρ. Πουλημένου, Κ. Λεοντάρης και Στάθης Σούλης.

Βραδιά καντάδας στις γειτονιές του Μολύβου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «Ο Μόλυβος», θα γίνει στις 9 το βράδυ της 7ης Αυγούστου.
Το 15ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, με συμμετοχή έξι χορευτικών ομάδων σε συνεργασία με το Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «Ο Μόλυβος», θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ, στο Κάστρο Μολύβου. Στις 17 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην Πλατεία Λευκονοίκου θα δοθεί συναυλία κλασικής μουσικής για πιάνο με τη Δανάη και την Κυβέλη Doerken.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey