Νέα αναβολή για την έφεση της ΑΔΕΔΥ

«Παγώνουν» την αξιολόγηση στο Νοσοκομείο

29/07/2014 - 14:32

«Παγώνει» στην πράξη τη διαδικασία της αξιολόγησης ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

«Παγώνει» στην πράξη τη διαδικασία της αξιολόγησης ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Χθες Δευτέρα, 110 εργαζόμενοι είχαν παραλάβει τα έντυπα των εκθέσεων αυτοαξιολόγησης από το Γραφείο Προσωπικού του Νοσοκομείου κι από αυτούς οι 109 τα παρέδωσαν αμέσως στο Σύλλογο, ενώ μόνο ένας δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει, όπως μας είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Φώντας Αυγερινός.

Έως τις 6 Αυγούστου αναμένεται να παραδοθούν τα έντυπα των εκθέσεων αυτοαξιολόγησης και στους 470 εργαζομένους του Νοσοκομείου. Στόχος του σωματείου είναι να πείσει τους εργαζομένους να παραδώσουν σε αυτό τις εκθέσεις, όπως προβλέπει η σχετική απόφαση της ΑΔΕΔΥ.

Γι’ αυτό και μέχρι τις 6 Αυγούστου, έξω από το Γραφείο Προσωπικού του Νοσοκομείου καθημερινά θα βρίσκονται στελέχη του σωματείου.

«Να συνεχίσουν»
Χθες Δευτέρα, εν όψει της εκδίκασης της έφεσης, πραγματοποιήθηκε παναττική στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ. Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Νίκος Χρυσάφης, δήλωσε: «Εμείς καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους υπαλλήλους, τους προϊσταμένους και τους διευθυντές των υπηρεσιών του Δημοσίου να συνεχίσουν την απεργία. Οι εξελίξεις δείχνουν ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τη διαδικασία της αξιολόγησης».

Οι αναβολές στην εκδίκαση της υπόθεσης δίνουν τη δυνατότητα στην ΑΔΕΔΥ και τις ομοσπονδίες μέλη της να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά της αξιολόγησης. Σε αυτήν τη φάση, στόχος είναι να αποτραπεί η κατάθεση των εκθέσεων αυτοαξιολόγησης από τους εργαζομένους στα γραφεία προσωπικού των υπηρεσιών.

Όποια και αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου, η Εκτελεστική Επιτροπή τής ΑΔΕΔΥ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις κατά της αξιολόγησης. Από την απόφαση του δικαστηρίου θα κριθεί αν θα συνεχιστούν με την ίδια μορφή ή με άλλη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey