«Ναι» στις τροπολογίες Βαρβιτσιώτη

Βογιατζής: «Θετικό το νομοσχέδιο για τον τουρισμό»

24/07/2014 - 15:44

Πως κινείται σε θετική κατεύθυνση το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού εκτιμά ο βουλευτής τής Ν.Δ. Παύλος Βογιατζής.

Πως κινείται σε θετική κατεύθυνση το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού εκτιμά ο βουλευτής τής Ν.Δ. Παύλος Βογιατζής.

Ιδιαίτερα θετικές θεωρεί τις διατάξεις για την απλούστευση των διαδικασιών αδειοδότησης των τουριστικών καταλυμάτων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη, αφενός, οι ρυθμίσεις που προβλέπονται, να ισχύσουν και για τα μικρά νησιά κι αφετέρου, η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες να διασφαλιστεί με κάθε δυνατό τρόπο.

Όσον αφορά στο θεματικό τουρισμό, ο βουλευτής επεσήμανε πως στην κατηγορία του οινοτουρισμού θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τα αποστάγματα, όπως το ούζο. Επίσης, όσον αφορά στον αγροτοτουρισμό, τόνισε πως δεν αρκεί μία τροπολογία, αλλά θα πρέπει να πάει στη Βουλή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο νόμου, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τον αλιευτικό τουρισμό.

Τέλος, ο κ. Βογιατζής υποστήριξε την τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, υπογραμμίζοντας πως αποτελεί ζητούμενο για τα νησιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις και ότι πλέον το Υπουργείο θα έχει τη δυνατότητα να επιλύσει άμεσα προβλήματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey