Κυκλοφόρησε η νέα «Ηχώ»

Αντάμωσαν οι Αγιοπαρασκευώτες

11/07/2014 - 20:19

Πριν περίπου 40 χρόνια, το 1975, μια παρέα από Αγιοπαρασκευώτες στην Αθήνα ξεκίνησαν μια προσπάθεια να φέρουν κοντά όλους τους συγχωριανούς τους που ζούσαν στην πρωτεύουσα.

Πριν περίπου 40 χρόνια, το 1975, μια παρέα από Αγιοπαρασκευώτες στην Αθήνα ξεκίνησαν μια προσπάθεια να φέρουν κοντά όλους τους συγχωριανούς τους που ζούσαν στην πρωτεύουσα.

Σήμερα, με μια ανακοίνωση-πρόσκληση για τα μέλη, παλιά και νέα, να επανενταχθούν και να ενεργοποιηθούν στο Σύλλογο, το εισαγωγικό σημείωμα αποτελεί χαιρετισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου ενός ιστορικού Συλλόγου, από τους πρώτους που ιδρύθηκαν στην Αθήνα της μεταπολίτευσης.

Οι ανάγκες μπορεί να άλλαξαν σε σχέση με εκείνη την εποχή, η επιθυμία για επικοινωνία και εξεύρεση λύσεων παραμένει όμως. Για το λόγο αυτόν, τα μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν την Κυριακή 22 Ιουνίου, χωρίς μουσική αυτήν τη φορά, για να μιλήσουν για τους προβληματισμούς τους, να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για το Σύλλογο και να εγγράψουν και νέα μέλη.

Με τις «αθέατες ομορφιές του χωριού μας», μια υπέροχη φωτογραφία από τα Λιγαρίδια της Αγίας Παρασκευής της Έφης Σαραγά κυκλοφορεί το εξώφυλλο της «Ηχούς» της Αγίας Παρασκευής, το 174ο φύλλο της περιοδικής έκδοσης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Λέσβου.

Το τεύχος φιλοξενεί φωτογραφίες και άρθρα από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, τα νέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην Αγία Παρασκευή και τον Καρνάβαλο της Καθαράς Δευτέρας από το Λαογραφικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής. Επίσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στη μνήμη του Ιωάννη Αμπελικιώτη και του Ευστρατίου Χαλιού.

Με υποτροφία!

Τα συγχαρητήριά τους εκφράζουν τα μέλη του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής για την υποτροφία που έλαβε ο συγχωριανός τους Παναγιώτης Αναγνωστής από την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, για να παρακολουθήσει ειδική μετεκπαίδευση στο St. Mary’s Hospital στο Πάτινγκτον και στο Imperial College στο Λονδίνο.

Ο Π. Αναγνωστής, ιατρός ενδοκρινολόγος, έχει μέχρι στιγμής διδακτορικό στην Ιατρική από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με αντικείμενο την ανδρική οστεοπόρωση. Έχει συγγράψει πάνω από 80 πρωτότυπες εργασίες σε διεθνή περιοδικά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey