Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο στην Παγανή

Ρέει αίμα στους δρόμους της Λέσβου

01/07/2014 - 14:17

Συγκλονίζει ο άδικος χαμός του 17χρονου Ταξιάρχη Ντουλά (Valentino Tulaj) το απόγευμα του Σαββάτου, σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από τη Μυτιλήνη.

Συγκλονίζει ο άδικος χαμός του 17χρονου Ταξιάρχη Ντουλά (Valentino Tulaj) το απόγευμα του Σαββάτου, σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από τη Μυτιλήνη. Κι αυτό γιατί ο χαμός του κάνει απίστευτα βαρύ το φόρο αίματος της Λέσβου τη φετινή χρονιά. Ο θάνατος του 17χρονου Ταξιάρχη είναι ο τρίτος που καταγράφεται από τον περασμένο Ιανουάριο.

Την τελευταία του βόλτα με μηχανάκι έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο 17χρονος Ταξιάρχης. Στην περιοχή της Παγανής, λίγο μετά από την έξοδο από τη Λαγκάδα και πριν το νταμάρι, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα τής ΔΕΗ, ο ίδιος δε να κτυπήσει με το κεφάλι στο κράσπεδο του πεζοδρομίου. Ο 17χρονος δε φορούσε κράνος και το χτύπημα στο κεφάλι απέβη μοιραίο.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, δε φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα στη σύγκρουση, αν και δεν έχουν διαπιστωθεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του ο 17χρονος οδηγός. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον άτυχο νέο από το σημείο χωρίς τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη θάλασσα

Το πραγματικό όνομα του αλβανικής καταγωγής 17χρονου είναι Valentino Tulaj. Στους φίλους του και τους συμμαθητές ήταν γνωστός ως Ταξιάρχης Ντουλά.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 17χρονος φέρεται να έφυγε από παραλία που πήγε με τους φίλους του, προκειμένου να πάει «να φέρει μπύρες». Άλλες πάλι πληροφορίες λένε πως επέστρεφε σπίτι μετά από μπάνιο στη θάλασσα στην περιοχή της Κρατήγου. Το σπίτι του, όμως, είναι στην πόλη και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς βρέθηκε στην Παγανή, στο δρόμο που τον οδηγεί έξω από την πόλη. Εκεί φυσικά δεν πήγε ούτε για «να πάρει μπύρες».

Το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, στο προαύλιο της Αστυνομίας, χθες

Το παπάκι πάντως το οποίο οδηγούσε, δεν ανήκε στον ίδιο, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειάς του, αλλά σε κάποιο φίλο του με τον οποίον ήταν μαζί στην παραλία. Επίσης ο 17χρονος δε διέθετε δίπλωμα οδήγησης, αν και για τη συγκεκριμένη κατηγορία κυβισμού, θα έπρεπε ούτως ή άλλως να είχε κλείσει τα 18 του χρόνια ώστε να είναι σε θέση να πάρει άδεια οδήγησης.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο αίμα του άτυχου νέου υπήρχε αλκοόλ ή άλλες ουσίες.
Ακόμα ενδελεχής έλεγχος θα πραγματοποιηθεί και στη μοτοσυκλέτα, που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Τμήμα Τροχαίας της Μυτιλήνης. Από τον πρώτο έλεγχο που της έγινε, μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να ξεδιαλύνει της συνθήκες του δυστυχήματος.

 

Το σημείο που έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας ο 17χρονος (Φωτό: Σπύρος Φραντζής / Ασφάλειες - Οδική Βοήθεια Λέσβου. Πηγή: www.lesvosnewsnet.gr)

Δεύτερος!

Να σημειωθεί ότι σε διάστημα ενάμιση μήνα είναι το δεύτερο νέο παιδί που χάνεται στη Λέσβο με πανομοιότυπο τρόπο. Στις 16 Μαΐου, στο δρόμο προς Μιστεγνά, ο 16χρονος Χρήστος Ακριβέλλης έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα. Και αυτός οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς να έχει δίπλωμα και χωρίς να φορά κράνος.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey