Στα «δίχτυα» του νόμου τρεις νεαροί Λημνιοί

Ναρκωτικά με courier

05/06/2014 - 14:47

Με κούριερ προσπάθησαν να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα χασίς και ηρωίνης τρεις νέοι από τη Λήμνο. Αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού έπεσαν πάνω σε μια επιχείρηση που στήθηκε από τα Λιμεναρχεία Λήμνου και Λαυρίου.

Με κούριερ προσπάθησαν να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα χασίς και ηρωίνης τρεις νέοι από τη Λήμνο. Αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού έπεσαν πάνω σε μια επιχείρηση που στήθηκε από τα Λιμεναρχεία Λήμνου και Λαυρίου. Αποτέλεσμα, να συλληφθούν και φυσικά να κατασχεθούν οι ναρκωτικές ουσίες.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν έφτασε πληροφορία στο Λιμενικό για διακίνηση ποσότητας ναρκωτικών από συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο θα επιβιβαζόταν το βράδυ της Δευτέρας στο πλοίο από το λιμάνι του Λαυρίου με προορισμό το λιμάνι της Μύρινας. Πράγμα που και έγινε.

Η παρουσία των λιμενικών ήταν διακριτική και δεν έγιναν αντιληπτοί από τον 25χρονο, ο οποίος φτάνοντας στο νησί, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος αδελφός του. Και οι δύο τους στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην περιοχή των Θέρμων, όπου και παρέλαβαν από εταιρεία ταχυμεταφορών το δέμα με τις ναρκωτικές ουσίες.

Τα στελέχη του Λιμεναρχείου Λήμνου που παρακολουθούσαν όλες τις κινήσεις των δύο νέων, αμέσως μετά την παραλαβή του δέματος τους συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι αυτό είχε αποσταλεί την προηγούμενη μέρα από τον ίδιο τον 25χρονο που βρισκόταν στην Αθήνα.

Ποσότητα
Το δέμα περιείχε 1.100 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε νάυλον συσκευασία και 6,72 γραμμάρια ηρωίνης, επίσης σε νάυλον συσκευασία.

Ας σημειωθεί πως νωρίτερα ένας 22χρονος είχε επικοινωνήσει με τον ένα εκ των δύο που συνελήφθησαν, ο οποίος στη συνέχεια πήγε μόνος του στο Λιμεναρχείο Μύρινας, δηλώνοντας ότι η ποσότητα ηρωίνης ήταν δική του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός.

Η είδηση της σύλληψης των τριών νέων έχει αναστατώσει τους Λημνιούς, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά στο μεγάλο πρόβλημα των ναρκωτικών που έχει εισχωρήσει για τα καλά στην κοινωνία του νησιού και κυρίως στους νέους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey