Ανακοινώθηκε επίσημα με επικεφαλής το Δημήτρη Μαρινάκη

Νέος συνδυασμός για το Δήμο Λήμνου

24/04/2014 - 15:36

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία του Σαράντη Πανταζή με το Δημήτρη Μαρινάκη, όπως και ο νέος συνδυασμός που δημιουργήθηκε με την ονομασία «Ενωμένοι αλλάζουμε τη Λήμνο», για να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές στη Λήμνο.

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία του Σαράντη Πανταζή με το Δημήτρη Μαρινάκη, όπως και ο νέος συνδυασμός που δημιουργήθηκε με την ονομασία «Ενωμένοι αλλάζουμε τη Λήμνο», για να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές στη Λήμνο.

Επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο Δημήτρης Μαρινάκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λήμνου, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στις προηγούμενες εκλογές ως επικεφαλής του συνδυασμού «Λήμνος, χτίζουμε το μέλλον μας».

Τέσσερις μόλις μέρες πριν την τελική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, οι κ.κ. Μαρινάκης και Πανταζής ανακοίνωσαν επισήμως την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές, τονίζοντας: «Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, που διεξάγονται μέσα σε μια τεράστια κοινωνική και οικονομική κρίση.

Μπροστά στην περιθωριοποίηση της Λήμνου, όλοι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για τη μεγάλη αντεπίθεση. Για την αλλαγή στόχων, για τη διαφορετική προσέγγιση των προβλημάτων».

Σ' ό,τι αφορά στο θέμα της συνεργασίας των δύο συνδυασμών, τονίζουν ότι «στα μεγάλα προβλήματα της Λήμνου δεν επιτρέπεται ο κατακερματισμός δυνάμεων. Απαιτείται συνεργασία, συλλογικότητα, κοινή δράση».

Για όλους αυτούς τους λόγους, οι δημοτικές παρατάξεις «Πρώτα ο Άνθρωπος» με επικεφαλής το Σαράντη Πανταζή και «Λήμνος, χτίζουμε το μέλλον μας» με επικεφαλής το Δημήτρη Μαρινάκη «άκουσαν τη φωνή της κοινωνίας και αποφάσισαν την κοινή κάθοδο στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, στη βάση της ισότιμης συνεργασίας και με σεβασμό στην συλλογικότητα.

Οι δύο δημοτικές παρατάξεις, μαζί με φίλους και κατοίκους της Λήμνου συγκρότησαν τη νέα δυναμική αγωνιστική κίνηση "Ενωμένοι αλλάζουμε τη Λήμνο" με επικεφαλής το Δημήτρη Μαρινάκη».

Ήδη κατά τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι ο Αντώνης Μπουνάς, ο Φώτης Μπλιας, ο Θόδωρος Κουκουνάρης και ο Περικλής Παραθυράς, ενώ στην κοινή κάθοδο των κ.κ. Μαρινάκη και Πανταζή αναμένεται συνεργασία με τον πρώην έπαρχο Παναγιώτη Μαυροθαλασσίτη, το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σακαρίκο, το Δημήτρη Σφενδύλη κ.ά..

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey