Ο Φώτης Ξύδας στη Διαχειριστική Αρχή

23/04/2014 - 15:15

Την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου, Φώτης Ξύδας, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.

Την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου, Φώτης Ξύδας, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του. Ο κ. Ξύδας ενημερώθηκε διεξοδικά από τον προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής, Γιώργο Πλακωτάρη, σχετικά με τις προϋποθέσεις που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά δράσεις και προγράμματα που μπορούν να αναληφθούν από τον Δήμο Λέσβου.

Από την όλη ενημέρωση, κατέστη σαφές ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα μπορέσει να εκταμιεύσει πόρους απαραίτητους για την ανάπτυξη συγκεκριμένων τομέων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αρμόδια στελέχη του Δήμου που θα αναλάβουν την υλοποίηση των κοινοτικών προγραμμάτων, θα έχουν άμεση πρόσβαση με τις κατάλληλες υπηρεσίες και αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ξύδας δήλωσε πως πρόθεση του είναι να συστήσει αντιδημαρχία, με αποκλειστικό αντικείμενο την διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη από την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey