Για «τα ραδίκια ανάποδα»

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

17/04/2014 - 19:13

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την επιτυχημένη παράσταση της Αθήνας «Τα ραδίκια ανάποδα», που θα ανέβει στη Μυτιλήνη από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, την Παρασκευή 25 και την Κυριακή 27 Απριλίου.

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την επιτυχημένη παράσταση της Αθήνας «Τα ραδίκια ανάποδα», που θα ανέβει στη Μυτιλήνη από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, την Παρασκευή 25 και την Κυριακή 27 Απριλίου. Συγγραφέας του θεατρικού είναι και ο πρωταγωνιστής και δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Το έργο αποτελεί ένα συμπίλημα από 13 κωμικούς μονολόγους, που δίνουν λόγο σε φαινομενικά άσχετους μεταξύ τους χαρακτήρες - ένα ράπερ, ένα στρατηγό, ένα δημόσιο υπάλληλο, ένα μάγειρα, ένα Ρωμαίο συγκλητικό, έναν ηγούμενο, έναν κλέφτη και κάμποσους άλλους. Η κοινή συνισταμένη όλων αυτών των τύπων είναι πως έχουν αποδημήσει εις Κύριον και πλέον βλέπουν τα πράγματα από απόσταση και τα ραδίκια, αυτονοήτως, ανάποδα. Ο Γιώργος Γαλίτης πάνω στη σκηνή, αλλάζει 13 φορές τον τρόπο ομιλίας του, τις κινήσεις του, την εμφάνισή του, για να κλάψει και να θρηνήσει για τους φίλους, που είναι πια... μακαρίτες.

Μέσα από ένα «μαύρο» θέμα, αυτό του θανάτου, μπορείς κανείς να δει τα «ραδίκια» και να γελάσει. Η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του ηθοποιού, οι υποκριτικές του ικανότητες, αλλά και η επιτυχημένη επικοινωνία του με τον κόσμο, κάνουν τους κριτικούς θεάτρου να μιλούν για ένα καλοδουλεμένο έργο, όπου 13 λευκά, χάρτινα ανθρωπάκια σε φυσικό μέγεθος, περιμένουν να «ντυθούν» από τον ηθοποιό ανάλογα με τα ευρηματικά του κοστούμια.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μάριο Σπανό (6974-864855). Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι η εφημερίδα «Εμπρός».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey