«Οικολογικός Άνεμος» για ανακύκλωση και πεζοδρόμια

16/04/2014 - 16:41

Την πλήρη πεζοδρόμηση της κεντρικής εμπορικής οδού της πόλης, την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση, καθώς και την εναλλακτική διαχείριση των υλικών εκσκαφών, οικοδομών και κατεδαφίσεων.

Την πλήρη πεζοδρόμηση της κεντρικής εμπορικής οδού της πόλης, την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση, καθώς και την εναλλακτική διαχείριση των υλικών εκσκαφών, οικοδομών και κατεδαφίσεων, όπως και την απελευθέρωση των πεζοδρομίων από πλαστικά και τραπεζοκαθίσματα εξέφρασαν για μία ακόμα φορά ως θέσεις του «Οικολογικού Ανέμου» τα μέλη του.

Συγκεκριμένα, χθες ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου Μιχάλης Μπάκας πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, Γιάννη Βατό.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν η διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου, για το οποίο ο κ. Βατός ενημέρωσε πως τον ερχόμενο μήνα ολοκληρώνονται οι τρεις Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) και ότι εγκρίθηκε το πρόγραμμα εγκατάστασης και επεξεργασίας βιοαποβλήτων (κομποστοποίησης) από το ΥΠΕΚΑ, ύψους 3.043.000.

Ακόμα, ο αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε τα μέλη του «Οικολογικού Ανέμου αναφορικά με την πεζοδρόμηση της Ερμού, πως θα εφαρμοστεί πλήρως και σε 24ωρη βάση και ότι εντός των ημερών θα τοποθετηθούν μπάρες που θα εμποδίζουν την είσοδο των οχημάτων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey